Pinewood…kvalitetstøj til bådfolket - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Pinewood…kvalitetstøj til bådfolket

Selvom der i disse dage er dømt høj sol og temperaturer på 20 grader, er temperaturen om natten og i de friske morgentimer, ikke meget højere end 5 grader – og vi stiller skarpt på Pinewoods tilbud til bådfolket.

Pinewood er historien om det knap 20-årige svenske tøjmærke, der er startet med et yderst smalt produktsortiment, faktisk havde Pinewood i begyndelsen blot 4 forede skovmandsskjorte! Og i takt med at garagevirksomheden fandt vejen til forbrugernes hjerter med brugervenligt til en rimelig penge, voksede man sig store og er idag et velanset brand til de nordiske outdoor-elskere.

Vi har anskaffet os et par af de mest solgte produkter og valgt en kølig april-morgen til at teste hvorledes at produkterne harmonerer ombord på den åbne sø-jolle i en ordentlig omgang aborrefiskeri.

Wildmark Stretch Shell er en 4-way stretch letvægtsjakke, der er yderst behagelig og elastisk. Den klarer i en ruf vandtryk > 10.000mm og åndbarhed er 14.000g/m2/24h
DSC06011
Under disse vejrforhold er membranens kvalitet og jakkens evne til at holde vandet ude helt essentielt. Selv under disse hårde omstændigheder bliver vi ikke skuffet og vi forbliver tør som en tysk årgangshvidvin under hele dagens fiskeri.
Yderstoffet lader let og elegant regnen prelle af og jakken forbliver med sin oprindelige gode pasform stadig fleksibel og let at røre sig i under kast eller kravlen rundt på kastedækket.
Udebliver regnen, kan du med fordel iklæde dig Pinewoods Hurricane som er en lækker trøje med høj krave og halv lynlås. Vindtæt og vandafvisende membran. Forstærkninger på udsatte steder. 50% uld 50% acryl. Vandsøjletryk: >10.000 mm
Åndbarhed: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)
DSC06028
Pinewoods Cumbria Stretch Shell er som Wildmark Stretch super fleksibel og yderst let at bære – selvom vinden var kold denne dag, ydede vesten en formidabel beskyttelse på kroppen. Cumbria Stretch Shell er 4-way stretch er åndbar og udstyret med masser af brugbare lommer. Klarer vandtryk > 10.000mm og åndbarhed er 14.000g/m2/24h
DSC06052
Pinewood Himalaya Extreme er egentlig en buks til koldere tider, men vi tester dem uden underbenklæder – og det giver den store fordel at med de nemt tilgængelige udluftningskanaler kommer der frisk luft til stængerne.
DSC05996
Himalaya Extreme har ekstra zip-ventilation og er lavet af særdeles åndbart TC-lite materiale. Yderst nyttig er ligeledes det indbyggede stræk til knæet og bagdel.
Vejledende priser:
Wildmark Stretch Shell: dkk. 999,-
Hurricane Trøje: dkk. 1099,-
Cumbria Stretch Shelle Vest: dkk. 599,-
Himalaya Extreme: dkk. 1199,-
Der henvises til nærmeste forhandler på Pinewoods hjemmeside

LÆS OGSÅ:
Elmotor på jolle og gummibåd

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.