Aquaquick Hunter – en stærk gummibåd i solid kvalitet - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Aquaquick Hunter – en stærk gummibåd i solid kvalitet

AQUAQUICK – der med mere end 10.000 solgte eksemplarer i 15 år er en af Danmarks mest solgte gummibåde lancerer nu en spændende nyhed til alle, der skal have en gummibåd der kan lidt mere.

DESIGNET TIL HÅRDT BRUG – Hunter-modellen i Aquaquick’s sortiment er designet til det hårde brug og for brugere der kræver lidt mere af deres udstyr. Derfor anvendes denne model også i vid udstrækning under forhold, hvor der er brug for transport og en mere hårdhændet behandling end en standard gummibåd.

hunter
De fleste gummibåde produceres med en materialetykkelse på 0,9 mm, men Aquaquick Hunter er på dette område enestående med en tykkelse på 1,2 mm og særlige forstærkninger under pontonerne, så den holder til det hårde brug

LYSTFISKERENS FORETRUKNE – Hunter gummibåden fungerer fint som en transportabel fiskejolle der let kan pakkes ned i bilen og medbringes til jomfruelige områder, hvor fiskeriet skal afprøves og derfor skal trækkes ned over strandens sten. Den solide alu-dørk giver en sikker og stabil base, når der skal kastefiskes stående og sørger iøvrigt for en god afstivning af båden. Alu-dørken deles i flere sektioner, der gør transporten lettere og sikrer at den kan medbringes i selv mindre biler.

gedde
Hunter gummibåden giver gode muligheder for at fiske på steder, der er uopnåelige fra land. Her er det en pæn gedde fanget midt i søen langt fra kasteafstand fra land

 

LÆS OGSÅ:
Icemaster Pro - bomstærk køleboks

 

AKTIVE SEJLERE – Hunter-modellen egner sig også perfekt til den aktive sejlerfamilie, hvor gummibåden skal tjene som transport fra den opankrede båd, når små øer skal udforskes, eller hvis du er typen der sejler i hårdt vejr, hvor den liggende på dækket, bliver udsat for store påvirkninger. I stævnen er der monteret et kraftigt øje, der fungerer fint, hvis den skal anvendes som slæbejolle.

sejlbåd
En god gummibåd giver flere muligheder for at udforske steder med uberørt natur. Vælg en forstærket model som f.eks. Hunter, hvis den ofte skal trækkes op ad stenede strande eller lignende

KVALITET HELT UD I ÅRETOLDERNE Aquaquick-bådene produceres på en af verdens største fabrikker og er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 6185 og er selvfølgelig CE-mærket. Alle bådene gennemgår en omfattende kvalitetskontrol inden de forlader fabrikken, så kvaliteten er i top.

Skærmbillede 2018-04-19 kl. 15.01.18De kraftige bærehåndtag, agterspejl og åretolder er solidt
svejset på pontonerne

 

 

 

 

DATA:

Længde 270 cm

Bredde 155 cm

Max. HK: 10 hk

Kamre: 3 og køl

Vægt: 52 kg.

Aquaquick Hunter er set hos Marine Proshop her

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.