Først 4-dobbelt hug, så 5-dobbelt hug og så en laks på 20,3 kilo!

Det er det perfekte tidspunkt, hvis du skal fange årets laks. Det vælter ind med fangstberetninger fra det ganske land, men denne beretning fra det nordiske guidesamarbejde  Wild Water Fishing er dog ret enestående – mange af os danskere kender en hel del til Per Sjøstrøm, men samarbejdet inkluderer 4 andre guider heriblandt Per Lundberg – der må siges at have haft en rimelig dag på vandet….

LÆS OGSÅ:
Trollingguidernes bedste tips 3 - Per Sjøstrøm, Wildwater Fishing

Læs hele beretningen her – men essensen var at man på båden oplevede et vaskeægte lakseeventyr for på den sidste time af dagens sats, oplevede båden først et 4-dobbelt hug, efterfulgt af et 5-dobbelt hug…..! Nå ja, så tog Per Lundberg lige en flot laks på hele 20,34 kilo fordelt på 117 cm  – en fight der blev vanskeliggjort af at gæsterne ombord var tvunget til at nå færgen tilbage til Sverige, så hård indstillet bremse og en erfaren hånd sørgede for at fisken blev landet – og gæsterne nåede færgen.

Laksen blev taget på en Toby Magnum, 60 gram i svenske farver.

LÆS OGSÅ:
To by or Not To by...Klassiker i nye klæder

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.