Bottom Seeker – et downriggerlod for de kræsne - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Bottom Seeker – et downriggerlod for de kræsne

Vi har set nærmere på Scanlure’s downriggerlod, der appelerer til et miljøvenligt fiskeri men også har flere gode funktioner, der gør at dette er et af trollingfiskernes foretrukne lodder.

Skærmbillede 2018-03-29 kl. 09.26.03
Bottom Seeker findes i to farver og 4 størrelser og er helt indkapslet i en tyk gummikappe, der beskytter glasfiberen hvis du skulle tabe loddet eller det ved uroligt vejr skulle svinge ind i bådsiden

 

OPBYGNING – Kernen er støbt i stål. Halen er laserskåret af en tyk stålplade og er støbt ind i kernen. Ophænget er udført i rustfrit stål, der er solidt støbt ind i selve kernen. Bottom Seeker er et slankt trollinglod der på grund af sin udformning yder et minimalt vandpres og derved sikrer at man får så lodret en trollingwire/line som muligt under sit fiskeri

BESKYT BÅDEN – Hele loddet er støbt ind i en tyk gummikappe, der beskytter båden (og dine tæer !). Gummikappen er så kraftig at det også tåler at banke ind i en sten under fiskeriet og ikke mindst er det vældig rart at loddet ikke ødelægger siden på båden når det i uroligt vejr svinger frem og tilbage eller når det er pakket væk i stuverummet.

Skærmbillede 2018-03-29 kl. 09.27.39.png

Skærmbillede 2018-03-29 kl. 09.28.19.png

 

 

STØRRELSER – Bottom Seeker findes i 4 forskellige størrelser, der dækker alle behov når downriggeren skal anvendes. Mange der dyrker fiskeriet på store dybder eller hårde strømforhold vil syntes godt om de store modeller i 6 og 7,5 kg imens andre der dyrker det på lavere vand vil anvende de mindre modeller.

 

 

 

 

Se video-en herunder der præsenterer Bottom Seeker og klik ind på Scanlure’s hjemmeside her for at læse mere

 

Skærmbillede 2018-03-29 kl. 09.37.59.png

 

LÆS OGSÅ:
Supra Cruz - sideplaner "made in Sweden"

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.