Giv dine agn nye skin - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Giv dine agn nye skin

Du kender det godt… favorit-blinket eller wobleren fra hustruen har gennem et utal af fisketure fået gevaldige tæsk af nådesløse rovfisk – resultatet er ynkeligt, malingen er skallet af eller rusten har angrebet vitale flader.  Frustrationen er til at få øje på for netop dette blink har du høstet utallige gode fisk på, kender nøjagtigt hvordan at agnen skal fiskes for at det går rigtigt men usikkerheden om det falmede ydre, har bibragt at agnen er synket ned i agnboksens fjerneste kroge.

Men der er godt nyt for dine trofaste svende! vi har taget et nærstudie på Jigskinz, som gjorde sit indtog herhjemme for godt et års tid siden.

Jigskinz er et tyndt plast folie-rør, som har en super krympende effekt, når det får varme og derved kan give dine agn nye spændende farver & lang holdbarhed. Folien er virkelig stærk og du behøver ikke være bange for at den ryger af eller flækker ved den første kontakt med en rovfisk.
Anvendelsesmulighederne er mange for mønstrene er meget alsidige fra helt naturlige skalle, sild og makrel over til Abalone Pink og Purple – så pirke, stickbaits, jerkbaits, blink og lign. er oplagte at give en tur for lopper.
bluepack herring.png
En stickbait iklædt Bluepack Herring
DSC05369-2
Der er godt nyt for dine udtjente endeagn – overvej at give dem et nyt skin inden de sendes på agnkirkegården

DSC05377-2

DSC05410
3 blink med nye kostymer – vær obs på at hvis blinkene er krumme, så slice folien på den krumme side, så du ikke ødelægger blinkets gang

 

DSC05427
Jigskinz findes i 4 forskellige størrelser: Str. Small: 140mm x 70mm, Str. Medium: 170mm x 95mm, Str. Large: 200mm x 110mm og Str. XLarge: 230mm x 130mm. De købes typisk i pakker med 4 stk. i hver og prisen for disse er afrundet 100,- for de små størrelser og 120,- for de største
LÆS OGSÅ:
Lav dine egne custom-blink

Her er der en dansknificeret udgave af hvor simpelt det kan gøres – Andreas Holm Nielsen agerer kok i agn-køkkenet.

 

Skærmbillede 2018-02-15 kl. 11.32.12.png
Der er masser at vælge imellem – på Jagt & Fiskerimagasinets website er der et glimrende overblik over de mange varianter

 

 

 

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.