Fang en gedde og vind 200.000! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Fang en gedde og vind 200.000!

I jagten på de svenske geddefiskeres gunst og ikke mindst jagten på den svenske gedderekord på 21,07 kilo, har Normark (distribution af bl.a. RAPALA) bragt hele nye og iøjnefaldende præmier på spil.

Du kan i 2018 vinde ikke mindre end 200.000 kroner hvis du fanger en ny svensk rekordgedde – nå ja… den skal så være fanget på een af de nye medlemmer af RAPALAs gedde-serie Super Shadow Rap, XRap Peto eller X-Rap Scoop. Med sikkerhed et tiltag der vil have en gunstig indvirkning på hvad der langes over disken i de svenske grejshops – og produkterne fra RAPALA har jo i mange år været kendt som manges foretrukne geddeagn, så mon ikke vi er ude i en WIN-WIN situation.

Sidegevinst

Fortvivl ikke selvom du ikke lige tager favntag med den helt store madamme – for der er også fine sidegevinster idet at fanger du en gedde på 110 cm eller derover, vinder du en stak grej fra Normark på 4.000 – igen gælder reglen om at gedden skal være fanget på Super Shadow Rap, XRap Peto eller X-Rap Scoop.

LÆS OGSÅ:
Monstergedde på 19 kilo!
LÆS OGSÅ:
Tips til efterårsgedderne

Gedden skal være fanget i svensk vand og på spin eller trolling. Er du heldig/dygtig, send da en mail med adresse og mobilnummer til rapalapike@normark.se – mailen skal være vedlagt billede af gedden med agnen præsenteret. Så vil prominente folk som  Jesper Norell divisionschef på Normark, Håkan Otterberg, Fiskejournalen samt Rapala Proguide Micke Puhakka bedømme fangst.

LÆS OGSÅ:
Video med 130 cm geddemadamme

Nedenfor ser du de nye geddeagn fra RAPALA

RAPALA SUPER SHADOW RAP
RAPALA SUPER SHADOW RAP
RAPALA X-RAP PETO
RAPALA X-RAP PETO
RAPALA X-RAP SCOOP
RAPALA X-RAP SCOOP

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.