Er dette Danmarks festligste turbåd? - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Er dette Danmarks festligste turbåd?

Mange lystfiskere flokkes i disse dage til de mange små danske turbåde, med forhåbning om at fange en fin vintertorsk og tilbringe et par timer i gode venners lag. Og netop den sidste del er sat i højsædet på det gode skib JAWS, der med udgangspunkt i Helsingør valfarter mandfolk m/k ud til fiskepladser og benytter enhver lejlighed til at få et smil frem på gæsternes læber.

IMG_4625.JPG
Martin Fessel var i uge 6 sprechtallsmeister ombord på JAWS – og sørgede med sit smittende humør for at alle fik en god dag på vandet, fisk eller ej

Så er der flex!

https://www.facebook.com/don.fessel/videos/10215649281284475/

Dage hvor man står for sig selv og lumrer med sit eget fiskeri – findes ikke ombord på JAWS, her kommer alle hinanden ved og som et krydderi er der indført fine spurtpræmier – her uddeler Peter Stick, HONDASHOPPEN fine præmier til en glad gæst

Uden at det tager overhånd, uddeles der fra morgenstunden en chili-shot, så morgenkulden ikke tager overhånd.

Det gode skib M/S JAWS er ejet af Peder Elberg, der er uddannet skibsfører og har i mange år sejlet som styrmand og fast turbådskipper.  JAWS er oprindeligt bygget som fiskeskib i 1932 og gennemgik i 1987 en hovedrenovering i forbindelse med registrering som passagerskib.

M/S JAWS kan medtage 23 passagerer og rummer desuden fine forhold under dæk.

jaws

Hygge går hånd med hånd med ambitiøst fiskeri, her er een af pionererne indenfor gummifiskeriet Nils Ottzen i gang med at finjustere sit Texas Rig.

nilsomedkludder

Dette er vist et meget godt udtryk for humørniveauet ombord på JAWS….Her symboliserende det drabelige søslag mod turbådene SVÆRD og FYRHOLM.

27748307_10215664252858755_629162753475215991_o

Der kommer også fine fisk på dæk – her Farivar Azour med en fin torsk på 12,4 kg.

IMG_4633

Humøret stimuleres med fine præmier

konkurrences

Se mere på JAWS facebook-side her

LÆS OGSÅ:
Ny laksekvote indført

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.