Torsk & Laks – find ud af hvornår du skal afsted! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Torsk & Laks – find ud af hvornår du skal afsted!

 
Her på redaktionen følger vi begejstret med i alle aktiviteter, som foregår ude i småklubberne – hvis du ikke allerede har set det, så bringer vi her henvisning til et helt fantastisk givende foredrag, som Bjarne Heimann i 2016 afholdte i Sjællands Småbådsfiskeklub – i klubben inviteres fra tid til anden relevante foredragsholdere og havde således tilbage i marts måned 2016 været så heldige at overtale Bjarne Heimann til at komme og uddele tips og tricks.
Bjarne Heimann har fisket det meste af sit liv – heriblandt over 30 år i Øresund/Østersøen, men rigtig mange tips er universalt gældende, så hvis du gerne vil blive lidt klogere på hvorfor du fanger laks og torsk i østenvind eller hvordan du fisker med dodgers eller flasher eller meget meget mere, så tag et kig med på disse videoer.
PS! Hvert klip er ca. 60 minutter, så skænk dig en god kop kaffe og bliv en hel del klogere!
Del 1:
Del 2:

LÆS OGSÅ:
Bomber SW CD30 - en wobler af de helt store

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.