Vaskeægte småbådsliv - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Vaskeægte småbådsliv

Traditionen tro afholdte Småbådsgruppen torsdag den 28. december deres nytårstræf, med henblik på at de tilmeldte kunne sikre sig frisk luft i kinderne samt en eventuel torsk til nytårsbordet.

Udgangshavnen var igen Nyborg Marina, hvor Småbådsgruppen med Rasmus Andresen og resten af Småbådsgruppens bestyrelse som drivkræfter kunne byde, de deltagende både fra det ganske land, velkommen.  Småbådsgruppens træf er præget af, det som småbådslivet i hjertet, handler om, nemlig spændende timer på vandet krydret med godt venskab – garneret med en hel del spas og lystfiskerhistorier.

På de hidtidige træf har Henrik Biilmann haft æren af parolen, men lå grundet rygproblemer på langs – fedt at andre så bare tager over. Stærkt!.

Nytårstræffet er hvert år et samlingspunkt for såvel nybegyndere og erfarne fiskere – og det er særdeles glædeligt at allerede inden morgenparolen, havde de lokalkendte stillet sig til tavlen og hjulpet tilrejsende med dagsaktuelle tips og tricks – SÅDAN!

Skærmbillede 2018-01-02 kl. 21.40.59.png
De lokale deler flittigt ud af gode fif – her Rasmus Andresen og Per Kreuz

Selvom omdrejningspunktet altid er hygge, var det lykkes at finde et par præmier til bedste torsk, fladfisk og havørred. Hvordan konkurrencen endte, kan du se i nedenstående flotte film, som John Panduro fra Middelfart Lokalt TV lavede gennem dagen – men det kan da godt røbes at de 2 forhåndsfavoritter i form af Team SalmonBoys (omdåbt senere på dagen til Team CitiBois – se filmen hvorfor) og Team Martha på dagen valgte at give plads til andre teams.

Træffet afsluttedes som altid med den efterhånden legendariske suppe.

IMG_4545
Der var godt med både i Nyborg Marina forleden

 

Vil du i kontakt med Småbådsgruppen, er der her en lille beskrivelse og link videre til gruppens sider.

LÆS OGSÅ:
NJSK Havkonkurrence 2018

Filmen er lavet af Middelfart Lokal TV

https://www.youtube.com/channel/UCXjgBNQlx3oh9mAWn7Cqvjg?spfreload=10

 

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.