Sufix Advance – kåret til bedste monofil-line - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Sufix Advance – kåret til bedste monofil-line

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 19.27.02

Ingen tvivl om at Sufix i flere år har været førstevalget, når der skulle ny line på hjulene og nu overrasker Sufix med en banebrydende nyhed, der nok skal få monofil-entuiasterne op af sofaen. Det nye barn har fået det yderst klingende navn – Sufix Advance – og lever med rette op til dette og modtog da også den prestigefyldte pris for årets bedste monofil-line på Efttex 2017  

Skærmbillede 2017-09-09 kl. 19.55.53

I en særdeles kompliceret produktionsproces, hvor Sufix blandt andet anvender en magnetisk ekstrudering hvor HMPE molekylerne trækkes mod overfladen af linen. Denne proces er kompliceret men giver til gengæld disse fantastiske egenskaber:

  • en mere slidstærk line
  • mindre overflademodstand – dvs længere kast
  • mindre og mere kontrolleret stræk i linen, der er op til 50% mindre end en standard monofilline. Så er du garanteret bedre føling med agnen
  • en knudestyrke på 96%
  • mindre hukommelse så du undgår linekludder
  • l æ n g e r e og mere kontrollerede kast

Smaabaadsnyt har haft fornøjelsen af at have linen i hånden til det første gennemsyn og vi er bestemt positive og mærker straks den er mere glat end den Sufix XL Strong vi fiskede med i sidste trollingsæson og ikke mindst strækbarheden er markant formindsket. En opmærksomhed skal dog rettes mod de knuder man anvender med denne line, da den er mere glat og de kendte knuder til fletline, syntes vi er mere velegnet her. Vi glæder os til at teste primært strækbarheden og hvordan linen agerer på klemmerne i de rigtige fiskesituationer

Sortimentet indeholder størrelser fra 0,16 til 0,60 i tre forskellige farver: klar, grøn eller selvlysende gul, så der er god grund til at glæde sig til at Sufix Advance er på hylderne hos landets forhandlere til december.

LÆS OGSÅ:
Termokander i test

Skærmbillede 2017-09-09 kl. 20.43.30

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.