Apex – nye farver og UV-Glow - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Apex – nye farver og UV-Glow

Skærmbillede 2017-08-27 kl. 19.21.41

Ingen tvivl om at Apex gennem mange år har bevist sit værd i fiskeriet efter nærmest alle rovfisk og er blevet en fast bestanddel i enhver grejkasse. Apex fra Hot Spot Lures har et enormt udvalg, også helt ned til de små 1,5″ troutkiller-versioner. Vi har testet 4,5″ og 3″ efter  bælternes havørreder og set nærmere på de nyere modeller med UV-glow og nye varianter i havørred-killeren “Frog”.

Efteråret er på vej og det betyder til tider et svigtende lys, hvor UV-farverne kan komme til sin ret og få træge ørreder i hugget, specielt ved det lidt dybere fiskeri. Kommer du bare 5-6 meter ned i vandsøjlen begynder de “almindelige” farver som f.eks. rød at komme til kort og i stedet fremstår som brun eller grålige nuancer.

Skærmbillede 2017-08-25 kl. 21.07.28Vi tester de nye farver på vores sædvanlige gode pladser og resultatet er som forventet –  på det lidt dybere vand 15-20 meter fisker vi de 3″ Apex efter en Dipsy og det giver straks flere gode makreller – især “Tiger-farven” er helt overlegen her. Følg med her på siden hvor vi i en anden artikel fortæller mere om UV-farver

Se på denne video hvorfor rovfiskene bare elsker Apex !

LÆS OGSÅ:
Mr. Pike Carry all

2 thoughts on “Apex – nye farver og UV-Glow

 • 02. februar 2019 kl. 22:18
  Permalink

  Hvor kan man købe disse nye farver?

  Besvar
  • 02. februar 2019 kl. 22:32
   Permalink

   Hej Jacob. Prøv HTB Sunds de plejer at have en del på lager – mvh Per

   Besvar

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.