Tilmelding til DM i fladfisk er i fuld gang - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Tilmelding til DM i fladfisk er i fuld gang

På redaktionen har vi modtaget nyhedsmail fra DM i Fladfisk og vi viderebringer de glædelige informationer til dem, der ikke allerede har modtaget dem.

Uddrag fra nyhedsbrevet:

Vi har nu åbnet for tilmeldingen til 8. DM i Fladfisk, og som i tidligere år går det forrygende. Vi nærmer os 60 tilmeldte både og 200 fiskere.

Vi har annonceret åbningen via Facebook og hjemmesiden og der har været en enorm interesse, f.eks. har vi på nyheden om åbning af DM på Facebook nået ud til mere end 28.000 personer, og vores opslag er vist ikke mindre end 10.000 gange – tak til alle jer der har hjulpet til og delt nyheden, det er dejligt.

Stævnet vil blive afviklet mere eller mindre efter samme drejebog som de tidligere år. Men naturligvis er der lidt nyheder, som vi løbende vil informere jer omkring. Vi har besluttet ikke at leje ”kroen” i år, men derimod opsætte et stort opvarmet telt med gulv på havnen, vi ønsker at skabe mere socialt samvær ude på selve havnen.

Vi tilbyder derfor ikke sovepladser i år, Vi arbejder på højtryk for at finde lokale overnatningsmuligheder, vi er pt. ikke helt klar men send os en mail og vi laver en ”venteliste”, vi vil nok ikke kunne tilfredsstille alle, men vi gør vores bedste.

Det vil være muligt at opslå telte på havnen (ikke for store). Giv os lige et
praj, hvis i medbringer campingvogne og autocampers, så vi kan skabe
plads og strøm.

Vi har i år lavet et nyt tilmeldingssystem, der sparer os for en masse arbejde,
vi er derfor interesseret i at høre om jeres erfaringer hermed skriv til
tilmelding@onsevighavn.dk

LÆS OGSÅ:
Hou Småbådstræf 1. juli

Sidste tilmeldingsfrist er 1. september kl 24.00.

Vi laver i lighed med DM i 2016 et lille magasin med alle praktiske oplysninger mv. samt deltagerliste og vil i sikre jer at være med på listen i magasinet er sidste frist for tilmelding 26. august.

 

DSC07691 (1) (1).jpg
Billede fra starten 2016 – Team Fluer venter sammen med alle os andre på startmelding

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.