Fik du set verdensrekorden i Spotted Bass (video)? - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Fik du set verdensrekorden i Spotted Bass (video)?

Amerikanske Nick Dulleck var 100 procent sikker på, at der gik en potentiel verdensrekord bass  i New Bullards Bar Reservoir i Nord Californien, og han troede, at han havde en million chance for at fange den.

Men den 33-årige fra San Jose, Californien, kom velforberedt på sig egen fødselsdag slog disse odds. Dulleck fangede, fightede og fik en 11 pund, 4 ounce (5,1 kg….) Spotted Bass, som han er blevet ny IGFA verdensrekord.

Årsagen til at Nick vidste at søen gemmer på store bass, er at den gamle rekord fra 2015 på 10-6 også een af de helt store. Efterfølgende er der ovenikøbet fanget endnu større fisk, men på vægte der ikke blev godkendt af IGFA.

Efter at fisken var fanget, gik Dulleck og makkeren på land for at veje fisken for rullende videokamera af hensyn til dokumentationen af fangsten – og efter besigtigelse af de obligatorisatoriske vidner, kunne euforien brede sig.

I bass-fiskeriet er Football Jigs meget benyttet – og meget gerne tvistet med twin tails > er det måske noget der kommer i større omfang til fiskeriet efter kapital-aborrer?

 

Her kan du se hele fangst-øjeblikket og den efterfølgende eufori

Her genudsættes den fantastiske fisk:

 

LÆS OGSÅ:
Sådan gør du, når du fanger en rekordfisk

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.