Det siges at 90% af fiskene findes i 10% af vandet – hvor fisker du? - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Det siges at 90% af fiskene findes i 10% af vandet – hvor fisker du?

Det er ingen hemmelighed at du kan effektivisere dit fiskeri ved strukturere og analysere dit fiskeri: Hvor fangede du sidst fiskene, hvordan går strømmen idag eller er fiskene søgt mod lavere vand på et bestemt tidspunkt.
Hvad med at du ikke var alene om den øvelse…. hvad med at udnytte at vi er så mange, der elsker fiskeriet i alle dens afskygninger, tilbringer utallige timer på vandet – nogle med naturoplevelsen for øje, andre for at fange fisk.
Det er netop den følelse, som siden 2014 har gjort at C-MAP Genesis er vokset til måske verdens største kort-delingstjeneste…. 18.531 aktive fiskevande er logget gennem knap 500.000 timer på vandet fra ligesindede fiskere, fordelt over hele 61 lande.
Eksempel på jysk sø i Danmark – fuldstændigt logget af ligesindede fiskere
abe94c_fbc9a3ff1c4644f18087ede17ad6bef7~mv2.png
 Hele 61 lande inkl. alle nordisk lande er aktive på Social Map – og til højre ses et downloadet kort som du har mulighed for at farvelægge. Eks. kan du angive at alle dybder 0-4 meter skal være røde osv. 
3.png
I C-MAP Genesis Edge har du ligeledes mulighed for at kortlægge bundhårdhed og vegetation
2.png
Bundhårdhed er fantastisk til at finde pigvarer, rødspætter eller magnum skrubber som denne her
abe94c_83d174389ca144b39e8012b5ff76a659~mv2_d_2547_3960_s_4_2.jpg
Og det bliver bedre endnu…
En innovativ integration af kort og app gør det muligt for lystfiskere at bruge historiske fangststeder til at fange flere og større fisk i fremtiden…. forklaringen er simpel… nemlig et samarbejde imellem C-Map Genesis og Fishbrain. Fishbrain er en app, hvor du kan logføre dine fangster, tidspunkter, endegrej samt dele disse med fiskevennerne og hvad er mere nærliggende end at kombinere disse data således at du får både det mest detaljerede og opdaterede kort men også andre fiskeres offentliggjorte fangster – altsammen serveret direkte på dit Lowrance, Simrad eller B&G instrument.
Den specifikke tjeneste hos C-MAP er C-MAP Genesis Edge og baggrunden bagved det strategiske samarbejde begrundes af Greg Konig, C-MAP:
”Lystfiskere vælger C-MAP for at få den mest præcise kortlægning tilgængelig, men der er en hastigt voksende behov for en altomfattende mobil-app løsning til fiskeri segmentet,” siger Greg Konig, C-MAP Global Head of Product. “Vi er glade for at være partner med Fishbrain for at give dem et ekstra lag af fiskeri intelligens og det mest omfattende sæt af værktøjer til rådighed.”
Beta-tests er i fuld igang – i første omgang vil Fishbrain premium brugere i USA få adgang til den første beta integration af C-MAP Genesis kort. Fishbrain kan downloades fra App Store eller Google Play Store ™.
Fishbrain rummer ikke mindre end 1.7 mio. fangster…
4.png
Se mere om C-MAP Genesis Edge her

 

LÆS OGSÅ:
Masser af dybdekort til Silkeborg-søerne

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.