Ryds 43S – Maskinchefens sikre valg - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Ryds 43S – Maskinchefens sikre valg

Niels Andersen der til daglig er maskinchef har sendt os billeder af denne veludstyrede Ryds. Båden er en Ryds 43S med en 4takt mariner 25hk motor. Den står på en ny variant 750 kg trailer med ekstra hækruller og gangbro og det er således muligt for Niels at håndtere den alene når den skal søsættes forskellige steder i det jydske.

Båden bruges primært til geddefiskeri i sydlige Ringkøbing fjord, Stadil fjord og Skanderborg sø, men Niels er en meget alsidig fisker og bruger den således også til sildefiskeri og makreller, der ofte tages lige uden for molen ved Hvide Sande.

This slideshow requires JavaScript.

LÆS OGSÅ:
Silver Eagle - elegant og prisbelønnet allroundbåd

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.