Norges-ekspert på fiskerejser - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Norges-ekspert på fiskerejser

Fishing Tours er rejsebureauet der sætter lystfiskerens interesser højest, med mulighed for hele pakken, når der skal søges nye arter eller de personlige rekorder skal slås.

Destinationen er Andørja, der ligger lidt syd for Tromsø i det nordlige Norge. Området byder på et fantastisk fiskeri efter helleflynder, rødfisk, torsk, sej, havkat og rødspætter i størrelser der giver enhver stegepande præstationsangst…..

Et mekka for småbådsfiskere 

På din fiskeferie har du mulighed for at vælge mellem to bådtyper – en åben Kasbøll 19 fods alujolle, samt en Arvor 21,5 fods pilothouse.

Alujollen Kasbøll anbefales til de fleste. Det er en god og stabil båd, der med sine 60 HK sejler omkring 20-22 knob. Der er fin plads til 3-4 mand, og den åbne konstruktion gør det muligt at fiske mens man “holder” båden i strømmen, eller ovenpå en stime fisk.

Arvoren er derimod mere velegnet til dem der sætter komforten på sin fiskeferie højt. Her er der mulighed for at gå ind i tørvejr og der er virkeligt god plads til 4-5 mand. Båden kommer fint derudaf med sin 115 HK indenbords dieselmotor. Begge bådtyper har Lowrance plotter og ekkolod.

Læs mere om muligheder for guidning, tips og tricks og se videoklip, der bare giver lyst til at tage afsted med det samme på deres hjemmeside www.fishingtours.dk

abe94c_057ca12675744d628ac7639c5b5d90fb-mv2

 

LÆS OGSÅ:
Vinderen af Trolling Master 2017 fundet - Dansk båd vinder teamkonkurrencen

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.