Alle holder vejret…. undtagen vejret

Det er tid for lakse-konkurrencerne – fredag, lørdag og søndag ruller den stort opsatte Klintecup 2017 af stabelen og om 14 dage samles trollingfiskere på Bornholm til Trolling Master 2017.

Igennem det sidste år, har ildsjæle i de respektive foreninger og klubber, knoklet for at lave det optimale arrangement for de mange trolling-fiskere, der kommer fra nær og fjern. Og lige nu følger besætningsmedlemmerne fra de 150 tilmeldte både til Klintecup 2017 med på diverse vejrportaler for at have det friskeste overblik… og det ser noget windy ud. Der loves alt fra jævn til hård vind – pt. vil søndag formiddag (søndag er reservedag) være tidpunktet med den svageste vind, men meget kan ændre sig endnu.

Vinden er i vest – og det vil for Klintecup 2017 vedkommende (måske) give muligheden for at afvikle fiskeriet i Hjelm Bugt, herunder de kendte fiskepladser Bananen og Kondomet.

Der er selvsagt en del planlægning både for de valfartende både men også for arrangørerne i en sådan situation, og fredag morgen vil der på skippermødet, blive meddelt hvorledes at fiskeriet kan foregå eller om der vil være tid til afslapning i havnen. Det er helt normalt at i situationer, hvor der ikke kan fiskes, at der holdes løbende skippermøder alt efter situationen. Det er for deltagerne, betryggende at der er blandt arrangørerne er erfarne skipper og lokale folk, der kender vejrforholdene indgående samt at der er indgået aftale med marinehjemmeværnets fartøjer Baunen MHV813, som vil kunne give detaljerede efterretninger fra Østersøen.

Skal du til Møn i de kommende dage eller allerede er der, så hold dig opdateret via Møn Trollings hjemmeside eller facebook. Smaabaadsnyt vil også orientere løbende om konkurrencen.

Vejrudsigten fra Kriegers Flak (onsdag kl. 09.00) – hold dig gerne opdateret via vores vejrportal

LÆS OGSÅ:
Masser af laks! 8-dobbelt hug

abe94c_a98d0a4098dc43718ce2ac42fad7e7c6~mv2.png

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.