Insight Genesis sammenlægges med C-MAP og giver helt nye kort-muligheder - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Insight Genesis sammenlægges med C-MAP og giver helt nye kort-muligheder

Nye spændende perspektiver til eet af verdens største brands indenfor kartografi.
I efteråret 2016, blev Insight Genesis og de øvrige digitale produkter transformeret ind i en C-map ejerstruktur og der blev som det første dannet visioner og produktroadmaps for det førsteklasses kartografi-produkt inkl. C-map.
Og kender du ikke til C-map for nuværende, så kan det oplyses at C-map har en række kartografi-produkter til både fritids- og erhvervsbrug inkluderende bl.a. en massse fede features i form af Raster Charts, 3d Views, Satellite Images, Tidevand, Easy Routing og meget meget mere – tag et kig på http://www.c-map.com/. C-map er idag kompatibel med en lang marineinstrument-brands, herunder Lowrance, Simrad, B&G Raymarine, Furono, Humminbird m.fl.
Vi vil i en kommende artikel fortælle om de forskellige C-MAP produkter (C-MAP Insight Pro, C-MAP Insight HD m.fl.)
C-MAP giver bl.a. virkelig gode 3D views
abe94c_63767125a87f47a2ae514fe6750463e2-mv2
RO PÅ!
Alle eksisterende Insight Genesis-brugere kan trygt fortsætte brugen – der kan forventes minimum samme performance og features som allerede kendes idag.
Det første der ændres er logoet – og markerer et ejerskifte og der vil løbende blive informeret om de konkrete tiltag.
abe94c_f250cb6b56c2478bb98bc4c2fd064af7-mv2
 
Navnet ændres fra Insight Genesis til C-MAP Genesis og alle produktforbedringer vil ske indenfor dette brand.
Efterfølgende vil websites, sociale medier og lignende blive ændret og vi vil her på smaabaadsnyt sikre at du bliver ledt trygt igennem disse ændringer.
Vi ser meget frem til at fortælle mere om dette for det virker virkeligt spændende at kombinere vores nuværende muligheder med Insight Genesis med verdens største samling af digitale kort, stillet til rådighed henover multible platforme (PC, mobile devices og instrumenter) og forskellige brands.
I denne artikel kan du læse mere om hvad vi på redaktionen, bruger Insight Genesis til – her til at finde de hårde bundpartier … og de pigvarrer der opholder sig der :-).

LÆS OGSÅ:
Effektivt fiskeri med elektronik

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.