Kæmpe-skærmene er på vej ! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Kæmpe-skærmene er på vej !

Knap har Navico barslet med helt nye modeller (læs anmeldelse af HDS Carbon og Elite TI her ), før at der er nyt fra den kant igen ! Denne gang er der forlydende om imponerende 16″ tommer skærm til HDS Carbon, i stil med Simrads NSS Evo3.
Det bliver det til dato største Lowrance-instrument, som der nogensinde er blevet produceret – det kommer med (naturligvis) en ultra-klar SolarMAX™ HD multi-touch skærm, nå ja… og så en opløsning på 1920 x 1080 pixels.
Som det nye overhoved i HDS – familien er der proppet alverdens goodies ind i mulit-instrumentet såsom trådløs og bluetooth teknologier, mulighed for at se og kontrollere Mercury® VesselView® Link, pardannelse med Power-Pole® ankrene samt kontrollere SmartSteer™ trolling el-motorer/påhængsmotorer.
Lowrances nye model måler 406 mm fra hjørne til hjørne !!.
Nedenfor ses specifikationer på HDS Carbon – serien, rent prismæssigt vil 16″ instrumentet forventeligt ligge +10.000 over HDS Carbon 12″, dvs. omkring 38.000. 

LÆS OGSÅ:
C-Map Genesis bliver endnu bedre!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.