Suzuki 4A/5A/6A – Innovation i særklasse

Foråret er officielt indviet og Suzuki har anvendt det netop afholdte Boat Show til at lancere en helt ny serie af påhængsmotorer, der nok skal give livsglæde til hele familien. Det drejer sig om de populære modeller 4A, 5A og 6A 
 
Suzuki er en af verdens største påhængsmotorfabrikanter og med denne serie af lette transporterbare motorer placerer de sig igen øverst på hylden, når det bare skal være bedst og
SmaabaadsNYT har set lidt på, hvorfor disse motorer er blandt førstevalget, når der skal vælges nyt til de mindre joller eller gummibåde.
 
 
Op med ydelsen og ned med vægten
Om man ønsker sig en ny motor til fiskejollen eller til gummibåden, er der ingen der ønsker at slæbe på mere end højest nødvendigt og på forunderlig vis er det lykkedes Suzuki at få vægten på disse motorer ned på bare imponerende 24 kg. – det er noget alle kan mærke og sætter pris på !
 
 
Innovativ og sikker motorkonstruktion 
En af hemmelighederne blandt Suzuki’s succes er deres evne, til at tænke nyt og ud af boksen når motoren skal designes og denne serie er bestemt heller ingen undtagelse.
På magisk vis, har de skabt en motor-serie der kan opbevares på flere måder, uden at du skal bekymre dig om ildelugtende benzinlækager eller olie-spild – en vældig praktisk og meget sikker feature, når motoren skal stuves af vejen eller transporteres i bilen
 
Mange ældre motorer har i dag en tohåndsbetjent tiltfunktion, der bestemt ikke altid er at foretrække, da det ofte forårsager farlige situationer med overkroppen på den forkerte side af hækken, men denne situation har Suzuki med deres nye tiltsystem helt elimineret – her sænkes motoren nemlig ned i en lang glidende bevægelse uden at låse sig fast i tiltfunktionen.
 
Hvis du ofte transporterer motoren, vil du glæde dig over det praktiske Easy-To-Grip håndtag der er placeret så det skaber en god balance og den faktiske vægt syntes lettere end angivet
 
Oveni det hele ligger du et sporty design, med flotte stafferinger på den blanke Nebular Black-farve, der med Suzuki’s anerkendte korrosionsbehandling, der sørger for at den holder sig flot mange år frem   
 
Læs mere om Suzuki’s store program på www.thornam.com eller skynd dig hen til den nærmeste Suzuki-forhandler
 
 
 

 

LÆS OGSÅ:
Nye produkter fra Lowrance

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.