Team Trold og trækdyret - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Team Trold og trækdyret

Team Trold er et gift par der har haft flere både – nogle er aldrig kommet i vandet og solgt som projekter – andre har de haft meget glæde af. Det hele startede i 2000 med en sea-ray 21 fod motorbåd senere en 27 fods regal og så en amerikansk motorbåd ala Bayliner…

Nu går tiden med at gøre deres Beneteau Antares 680 klar til sportsfiskeriet som er deres store interesse. Båden blev købt i maj 2016 og er nu ved at blive rigget til med diverse rustfri, elektronik og trollingbar, hvor der skal være plads til to nye Cannon Digitroll. Motoren er en næsten ny Mercury 115 hk. Hele sættet transporteres på en 3500 kg. Brenderup trailer.

Team Trold er et særdeles aktivt medlem af SSK og når der ikke lige fiskes ved de gode arrangementer herhjemme, så går turen sydover hvor de sidst var heldige at få både hvid marlin og rokke på krogen.
 
Til at trække bådsættet, har de monteret et imponerende trækdyr – en Jeep Grand Cherokee med en 5,9 L og 330 HK motor og som noget ganske smart har de bygget trækdyret om med skabe til fiskegrej og lignende – det bliver nok ikke lige den bil vi ser sidde fast på rampen !

Det varer lidt inden de er toptunet til trolling, men de er godt på vej med følgende investeringer:

14 stk Fladen Maxximus STS i massiv Carbon med SG47

Fusion anlæg med bluetooth.

Icom 602 vhf radio.

Matsutek AIS sender og modtager

Lowrance HDS 9 og en HDS12.
Raymarine Dragonfly6 og en ev100 autopilot.

LÆS OGSÅ:
Quicksilver 555 - en solid all-rounder

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.