Et dækstativ giver optimale muligheder for vedligeholdelse - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Et dækstativ giver optimale muligheder for vedligeholdelse

Vinteren har med dens stærke og til tider modbydelige vejrforhold, tendens til at være bådejerens værste fjende.

Et Noa dækstativ giver dig større frihed til vedligeholdelse.

Noa dækstativer er produceret i 35mm letvægts anodiserede aluminium rør, alle samlingsbeslag er støbt i kraftig aluminium hvilket giver et stærkt letvægts dæksstativ. Stativet er designet til at kunne håndtere selv de værste vejrforhold, når båden skal opbevares sikkert vinteren over. Stativets modul opbyggede rammer giver en solid konstruktion, og et design der sørger for en god ventilation.

Noa dækstativerne er designet til at skabe et rum mellem båd og stativ så bådejere kan gå og reparere eller optimere på båden vinteren.

Noa’s  brede udvalg af dæksstativer passer stort set alle sejl, og motorbåde. Da de er velegnet til både med for- og agter pulpit eller anden form for søgelænder af 25 eller 22 mm rør. Stativerne er designet til at kunne samles tilpasses og adskilles nemt og ikke mindst hurtigt. 

Dækstativet løfter presenningen, således at luft kommer ind, både for og agter, som sikrer ventilation. Når dæksbenene er placeret mod kanten af ​​rælingen, kabinens tag eller alternativt i cockpittet vil dæksstativet ved hjælp fra de teleskopiske ben altid sørge for at stativet vil kunne stå stabilt vinteren.

Hop ind på palby.dk og læs mere om de forskellige typer af stativer samt det fulde sortiment af Noa dækstativer. Her er også 6 gode og praktiske råd om vinteropbevaring

LÆS OGSÅ:
Gave-ideer til din båd

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.