Fluer.dk – seriøst grej til gode priser - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Fluer.dk – seriøst grej til gode priser

Fluer.dk er en af Jyllands mest respekterede grejshops og sammen med deres unikke webshop, bevæger de sig op mod at være en af landets største grejshops for lystfiskere i alle aldre. På Fluer.dk kan du købe nyt fiskeudstyr online til lave priser. Måske mangler du regntøj, en ny jakke eller fodtøj, så du kan fiske under alle vejrforhold på bedste vis. Fluer.dk tilbyder alt, hvad du må have behov for. Oplevelsen bliver bare meget bedre, hvis du udover det rette fiskegrej også har den rigtige beklædning på.

Tænk nu hvis din drømmefisk blev fanget en dag, hvor du normalvis ville være blevet hjemme på grund af vejret. Hos Fluer.dk vil de ikke tage den chance fra dig og tilbyder derfor alt fiskegrej og andet udstyr på deres webshop.

Som en ekstra service for os lystfiskere tilbyder de en unik prisgaranti på alle deres varer – mere trygt bliver det bare ikke.

 

LÆS OGSÅ:
Gode råd til valg af hjul med linetæller

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.