Danmarks måske bedste trollingstang - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Danmarks måske bedste trollingstang

Navn: Fladen Maxximus STS i massiv Carbon

Længde: 7” delt ved håndtag. 210 cm.

Vægtklasse: 10‐20 lbs.

Øjer: 9 stk. fra American Tackle, topøje Virtus Heavy Titanium.

Andre øjer rustfri stål AISI 316 med keramisk foring og dobbelte ben.

Vægt: 360 g

Hjulholder: ”Fuji”‐type med rustfri foret holder

Håndtag: 66 cm. Ca. 30 mm tykt. Skum med fasede kanter

Team Kreuz har haft lejlighed til at teste trollingstænger fra Fladen. Vi glæder os især over øjer i solid god kvalitet med dobbelte ben og at klingen er i eet stykke – det vil sige ingen samlinger der vrider sig under fiskeri og så virker det bare superstærkt.

Stangen er dejlig let underfiskeri med en god blød aktion, men presser man den viser den masser af bund og ingen tvivl om at den vil kunne håndtere store fisk. Finish er flot i en blå/hvid farve. Øjelakeringer fremstår rene og med passende tykt lag til at beskytte beviklingerne og håndtaget giver et godt greb og drejer ikke i hånden, når der spoles ind på multihjulet.

I det hele taget en rigtig god stang, der fremstår i high‐end kvalitet og ekstremt solid. Eneste minus vi kan finde er at øje til fastgørelse af blink sidder på modsatte side af de almindelige øjer, men til gengæld er det solidt udført.

LÆS OGSÅ:
Det elektriske hjul - Fladen Maxximus e 3.0

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.