Simrad lancerer ny NSX kortplotter - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Simrad lancerer ny NSX kortplotter

Ny Simrad kortplotter med 7″,9″ og 12″ skærme

Egersund i Norge – Simrad Yachtings seneste multifunktionsskærm (MFD) – Simrad® NSX – blev lanceret offentligt ved en global livestream-begivenhed i denne uge og Simrad introducerer hermed den seneste udvikling inden for kortplottere og ekkolod til fritidsfartøjer. Simrad® NSX fås med 7, 9 og 12 tommer skærme og er baseret på et helt nyt styresystem, der er en gamechanger for alle sejlere.

Ny app-integration og nye C-Map søkort

NSX har en innovativ og moderne grænseflade med en ny, intuitiv berøringsoplevelse med krystalklar visning af kortdetaljer med kraftfulde C-MAP® navigationsfunktioner og kompatibilitet med ekkolod, radar og autopilotsystemer. Det er nemt at konfigurere din enhed takket være enkle og trinvise konfigurationsguider, og en direkte integration med Simrad®-appen, gør det nemmere end nogensinde før at tilslutte smartphones.

Simrad har glædet sejlere med moderne marineelektronik siden 1946 og deres nye NSX-serie bringer nye funktioner til glæde for alle der færdes på vandet

“Elektronik til bådnavigation har udviklet sig så meget gennem årtier, men med dette særlige produkt er vi virkelig fokuseret på at gøre sejlads og navigation både lettere og mere tilgængeligt end nogensinde,” siger Mike Fargo, Vice President for Simrad® Yachting. Med NSX har vores udviklingsteam virkelig redefineret, hvad plottere og ekkolod kan gøre for brugerne, hvilket skaber en enklere oplevelse fra det øjeblik, du tager NSX ud af kassen til dine mest omfattende eventyr på vandet.”

Spækket med ny teknologi

Simrad®-teknologi på NSX er tilbyder rige muligheder for at tilføje ekstra funktionalitet, enklere integrationer og support til mange forskellige applikationer. Bådejere, der elsker at fiske, kan bruge NSX til at vise billeder i høj opløsning under og ved siden af ​​båden med Active Imaging, CHIRP ekkolod, SideScan / DownScan Imaging ™ og FishReveal ™ – eller de kan søge endnu dybere med en bred vifte af kompatible transducere. Brugere kan nemt integrere radarer og oprette forbindelse til automatisk ruteplanlægning for at få mest muligt ud af deres autopilotsystemer.

Simrad NSX tilbyder en lang række af funktioner. Vi nævner her nogle stykker:

  • Flere skærmstørrelser med forskellige konfigurationer til forskellige brugerbehov.
  • Understøttelse af næste generation af C-MAP Discover ™ X og Reveal ™ X havoptimerede kort.
  • Forskellige netværks- og tilslutningsløsninger, inklusive modemstik til tilslutning af flere enheder og Ethernet-port til netværksfunktioner.
  • Omfattende integration af tredjepartsapps til en række integrationsmuligheder og support. 
  • En konfigurationsguide, der gør det nemmere og hurtigere at fuldføre opsætningen.
  • Omfattende tilpasningsmuligheder med smarte skærmmodifikationer og en fuldt redigerbar værktøjslinje.
  • Bedre dag- og nattilstande. Vær forberedt på al slags vejr og lysforhold.
  • Højopløselig batymetri, der viser nøjagtige konturlinjer med et detaljeringsniveau på op til 30 cm på kompatible kort.
  • Hurtig automatisk ruteplanlægning med bedre funktioner til ruteplanlægning og kortplotning.
  • Få systemet op at køre på ingen tid. Motor- og tankopsætning, autopilotoptimering, radarkalibrering til brug ved kajen og på vandet og meget mere.
En helt ny app-integration og nye søkort er bare nogle af nyhederne fra Simrad

Simrad importeres i Danmark af Palby Marine og du kan se nærmeste forhandler her