1.600 supergode fiskespots – værs’go !! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

1.600 supergode fiskespots – værs’go !!

Alle fiskere kender udfordringen med at finde nye pladser og især hvilke arter, der kan fanges på de enkelte pladser. En ny platform giver dig nu endnu bedre muligheder for at finde nye og gode pladser og kommer samtidig med supergode og relevante tips til fiskeriet. Alle fiskespots er flot flankeret med tydelige satellitkort og en solid og god ikon-opbygning.

Assens Kommune er ansvarlig for den konkrete gennemførelse af initiativer i den nationale strategi for lystfiskeri og har til dette formål etableret Lystfisker Danmark og derved siden http://www.fishingindenmark.info, hvor blandt andet Troels Holstein Kaa og Arne Kvist Rønnest står bag den flotte portal, der giver gode genveje til en lang række fiskepladser og fiskeri i det hele taget.

Gode tips til forskellige fiskeformer

Tager man et nærmere kig på siden, kommer man ind i et sandt eldorado af fisketips til forskellige former for fiskeri, der vil være en fantastisk guide til især nye fiskere. Særligt imponerende er det at siden indeholder langt de fleste almindelige fiskeformer som havørredfiskeri fra kyst, geddefiskeri, fiskeri i åen, put and take fiskeri, torskefiskeri osv osv

Foto: Fishingindenmark.info Siden indeholder gode tips til fiskeriet og så er det sat flot og enkelt op med billeder og gode beskrivelser

Fiskekort, fredningsbælter og miljøpleje

På siden finder man også gode informationer om fiskekort, fredningsbælter og miljøpleje og giver på denne måde et forbilledligt afsæt til at også nye fiskere passer på vores natur og behandler denne med respekt og værdighed

Tag et kig på siden her


LÆS OGSÅ:
Trollingbåd med 800 hk på hækken

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.