Bomstærke bonitoer fanget tæt på Danmark! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Bomstærke bonitoer fanget tæt på Danmark!

STORE! bonitoer fanget ud for den svenske vestkyst

Det er bestemt ikke uvant at de stærkt kæmpende minitun, kommer forbi den svenske vestkyst og normalvis kan der også omkring de nordlige danske regioner, fanges bonitoer – se for eksempel artikel nederst hvor der lige udenfor for Skagens Havn for et par år siden, blev fanget et stort antal bonitoer.

Potentiel ny svensk rekord!

Kun 11-årige Theo Björkman tilmelder sig de svenske rekordbøger. Dette er takket være hans enorme bonito på uforlignelige 3,83 kilo. Theo beretter til fiskejournalen.se at fighen var så voldsom at han flere gange var ved at tabe sin stang i vandet. Den store bonito er nu under behandling af myndighederne for at blive anerkendt som ny svensk rekord.

Theo Björkman med den store bonito på hele 3,83 kilo. Foto: Maria Björkman

Familien Björkman havde været på fiskeri efter makrel og hvilling langs Hallands kyst, og på vej hjem besluttede de at stoppe ved den berømte bonito-rute Bua. Det tog ikke lang tid, før et stort eksemplar ramte Theo´s wobbler, og efter et vis drama blev bonitoen endelig landet i båden.- Den var 68 centimeter lang og vejede 3,83 kilo.

Den store bonito blev taget på wobbler
Den tidligere svenske rekord i bonito på 2850 gram och 64 centimeter. Den dygtige fisker er Niklas Petersson og denne bonito blev også taget på wobbler, ud for Hallands kyst

LÆS OGSÅ:
Sandart på 14,9 kg! Se film

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.