Innovativ og praktisk rengøring i båden - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Innovativ og praktisk rengøring i båden

Det er altid dejligt at sejle i en ren båd og de fleste glasfiberbåde er da også lette at vedligeholde, hvis man gør det løbende. Med de rigtige og effektive rengøringsmidler behøver det heller ikke at tage lang tid og du kan bruge mere tid på at sejle.

Miljøvenlig og effektiv

HP Clean fra Tec7 er effektiv overfor en lang række af naturlige forureninger og så kan du glæde dig over, at det samtidigt er biologisk nedbrydeligt. HP Clean er desuden helt vandopløselig, fri for syrer og ugiftig ved normalt brug. Duften af HP Clean er rigtig behagelig og du efterlades med et dejligt indtryk af “ren båd”

Dysen på 1-liters flasken kan justeres så du får præcis den mænge ud som du ønsker – og så er HP Clean biologisk nedbrydelig

Spray på – lad virke – skyl og tør

Det er let at få et godt resultat med HP Clean:

  • Påfør HP Clean på smuds eller snavs (altid nedefra og opefter)
  • Gnid det på, skyl med vand og gnub det tørt
  • Ved kraftig tilsmudsning, så lad HP Clean virke i ca. 5 minutter og skyl derefter med vand og tør efter
  • Ved porøse overflader kan det være en fordel at tage en stiv børste i brug og evt. skylle efter med højtryksrenser

HP Clean er en kraftfuld sæbe og affedter, der er særlig velegnet til at fjerne det meste organiske smuds og snavs, som for eksempel alger, olie, mudder eller rust.

HP Clean findes i flere størrelser, blandt andet i en smart 1 liters sprayflaske, ligesom de større behov til for eksempel forårsklargøring afdækkes ved både 5 og 25 liters dunke.

tec7
HP Clean er et effektivt rengøringsmiddel før, under og efter sæsonen. Spray på, lad det virke, skyl efter og tør det – resultatet er ikke til at tage fejl af !

Det gode ved HP Clean er at den er helt fri for opløsningsmidler og syrer. Som et ekstra plus er HP Clean godkendt til fødevareindustrien, hvilket vidner om et gennemprøvet produkt.

Det gode ved HP Clean er at den er helt fri for opløsningsmidler og syrer.
Som et ekstra plus er HP Clean godkendt til fødevareindustrien, hvilket vidner om et gennemprøvet produkt.

POWER Wipes – god rengøring lige ved hånden

Let og hurtig rengøring er ikke noget der altid er nemt, når der arbejdes med båden eller man er på vandet.

Power Wipes fra Tec7 er effektive vådservietter, der kan fjerne genstridigt snavs som fiske-slim, fiskeblod, oliepletter og ikke mindst noget, der på en let hurtig måde også kan rense hænderne for olie og genstridig snavs.

Power Wipes er særlig praktiske at have med på sejl- eller fisketuren, hvor de er lige ved hånden og gør det meste rent på få sekunder

Rene hænder er en detalje man lærer at sætte pris på, når der for eksempel skal arbejdes med motorservice omgivet af kridhvid glasfiber, hvor der er en udpræget risiko for afsmitning af de sorte oliefingre.

Smart beholder gør servietterne klar til brug

Power Wipes fra TEC 7, er rengøringsservietter påført et rengøringsmiddel, der fjerner genstridigt snavs. Renseservietterne kommer i en smart beholder, hvor man kan tage en eller flere servietter ud ad gangen og det resterende indhold holder sig frisk i den særlige beholder.

Servietterne trækkes op af den praktiske beholder i det antal du ønsker. Servietterne er slidstærke og tåler derfor også, at der arbejdes med dem på skarpe hjørner og snævringer

Vi glæder os især over tilgængeligheden ved disse servietter, det er supersmart de er lige ved hånden og man bare trækker det antal servietter op af beholderen man har brug for.

Servietter kan med fordel også anvendes til rengøring under montagearbejde, hvor der arbejdes med beskidt kabeltrækning og efterfølgende med mere rent arbejde i kabine og cockpit – hvor rene hænder og et rent kabel er at foretrække.

Servietterne kan også tages med på fisketuren og her fjerner de let skæl og andet skidt, der ikke lige så let skylles af med rent vand ……..og så sparer man ikke mindst tid, når man er i havn igen og familien venter.

Skånsom mod hænderne

En fin detalje ved Tec7’s Power Wipes er, at de ikke blot holder hænderne rene, men de indeholder også glycerin, der holder hænderne fugtige, så du undgår tørre og sprukne hænder.

Power Wipes er lige ved hånden og ekstremt praktiske på fisketuren eller ved montagearbejde

HP Clean og Power Wipes er en del af Tec7’s række af produkter til kvalitetsbevidste bådejere

LÆS OGSÅ:
Batteri-værktøjer til let forårsklargøring af båden

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.