Krak til søs med nye funktioner - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Krak til søs med nye funktioner

KRAK TIL SØS INTRODUCERER AUTO RUTE-FUNKTIONEN, WEB VERSION OG NAUTISK LUFTFOTO

Navigation Appen Krak til søs, med over 700.000 brugere i Norden, lancerer en række nye funktioner til årets sejlsæson.

AUTO RUTER GØR PLANLÆGNINGEN HURTIGERE

Brugerne kan markere op til fem rutepunkter og klikke på auto rute, derefter beregner Appen den hurtigste rute. Ruten kan undersøges og finjusteres på samme måde som en manuelt oprettet rute. Auto ruterne baseres på den sikkerhedsdybde og -højde som brugeren har angivet. Takket være dette kan appen, til forskel fra andre apps, tage hensyn til broer, højspændingsledninger, farbare ruter og beskyttede områder.
Auto rute funktionen er tilgængelig på iPhone/iPad og lanceres inden kort tid også til Android og i vores kommende web version. Funktionen indgår i vores Pro-abonnement som koster 249 kr/år.

Autoruter giver mulighed for at planlægge hjemmefra.

WEB VERSIONEN PÅ COMPUTERSKÆRM GIVER ET BEDRE OVERBLIK

Krak til søs lanceres inden kort tid i en web version. Den kommer til at fungere som et supplement til appen, hvor du har mulighed for at se på søkort og planlægge rejser på din computerskærm med alle data tilgængelige. Alle søkort, luftfoto, information om havne samt vigtige planlægningsfunktioner findes fra starten – og ved at logge ind via appen – og på web versionen, vil Pro-abonnenter have adgang til funktioner, de har købt, som f.eks at kunne se plotterspor, oprette interessepunkter og ruteplanlægning (inkl. auto ruter). Takket være synkroniseringen mellem web og app bliver ændringer foretaget på computeren umiddelbart efter synlige i appen.

NAUTISK LUFTFOTO HJÆLPER MED AT UDFORSKE OG PLANLÆGGE

Med nautiske luftfoto vil brugeren kunne se dybdekurver, fyrtårne og symboler fra søkortet på det detaljerede luftfoto i Krak til søs. Det er for første gang en mulighed at se alt dette på samme kort, det giver en dybere forståelse af området når man planlægger sin rejse. Er der bart på øerne, eller er de tilgroede? Hvordan ser stranden ud? Alt set fra oven. De nautiske luftfotos er, som søkortene, gratis for alle brugere.

LÆS OGSÅ:
Vi tester tørdragt #1 - Magic Marine Regatta

PLANLÆG TUREN PÅ HAVET

Krak til søs er en hjælp til alle som sejler langs kysten og i farvandene omkring Danmark. Appen blev lanceret for første gang i 2010 (i Danmark i 2019) og i løbet af 2019 havde appen over 700.000 unikke brugere. Med kort som går mellem Danmark, Norge, Sverige og Finland er det enkelt at bruge appen på tværs af landegrænserne til søs. Krak til søs indeholder havne og restauranter, så du nemt og enkelt kan planlægge alle dine stop på vejen. Appen findes i en funktionel gratis version som uden ekstra omkostninger, der giver adgang til søkort, såvel som i en betalingsversion med flere funktioner.

Appen kan downloades her:

iTunes: https://apps.apple.com/dk/app/id1453528560

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.krak.nautical&hl=dk

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.