Extreme Boats 645 Game King - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Extreme Boats 645 Game King

En velsejlende hardtop båd bygget i New Zealand i rent Marine Grade aluminium. Båden er særlig velegnet til sportsfiskere og som skræddersyet til de skandinaviske forhold med omskifteligt vejr og lave temperaturer om vinteren, hvor det er muligt i denne model at stå tørt og godt under hardtoppen.

Skræddersyet til Skandinavien

645 Game King er en hardtop båd med mange muligheder for fiskeri og sejlads året rundt, hvor kabinen giver mulighed for læ og beskyttelse mod vind og vejr. Vi besøgte Boot Düsseldorf og så lidt nærmere på båden – se denne video:

Bygget til at sejle og kan tilpasses køberens behov

Extreme Boats laver både, der er bygget til at sejle gennem bølgerne og ikke over dem. Den særlige skrogkonstruktion med en forholdsvis spids front og en skrogvinkel på 20,5 grader gør at den skærer sig igennem bølgerne og er særdeles velsejlende, når der er lidt bølger og sø.

Da Extreme Boats er bygget i alu er der gode muligheder for individuel tilpasning til den enkelte. Det giver mere fiske-glæde og en mulighed for at få sin båd præcist som man vil have den.

Masser af fiskeplads

645 Game King tilbyder masser af fiskeplads og en god mulighed for at udnytte båden helt ud i hjørnerne, hvilket er særligt fint – både når der skal anvendes downriggere og når der skal ellers skal fiskes på vrag eller under anvendelse ved drivfiskeri, hvor man bedre kan udnytte hele bådens længde og derved få optimale forhold, hvis der er flere der fisker i samme side.

Der er gode muligheder for at få båden individuelt tilpasset. Her der lavet plads til en køleboks i bagbord side og gode siddepladser med skuffer under i styrbord side. Ønsker du mere dørkplads kan de også fjernes så der bliver en kæmpe dørk at boltre sig på. Bemærk lugen i midten, der giver en fin opbevaringsmulighed til fendere eller andet. Denne båd er også forsynet med Seadek belægning, der giver et smart udseende og gør dørken skridsikker

Styreplads med masser af muligheder

Cockpittet er stort og rummeligt med gode placeringsmuligheder til elektronik, ure, kontaktpanel og andet. Vinduerne kan åbnes og skydes til siderne i begge sider, så man kan få god ventilation.

Godt indrettet styreplads med mulighed for at montere selv store skærme og indrette panelet som man vil have det. Her er der prioriteret en stor Raymarine skærm. Bemærk at pladen til panelet kan skrues helt af – en fin detalje når ure eller andet skal monteres eller hvis man på et senere tidspunkt ønsker at udskifte skærme eller andet udstyr, hvor man så kan montere en ny plade

Kabine

Kabinen giver plads til to-tre personer og kan forsynes med toilet som ekstraudstyr. Midten af kabinen kan forsynes med midterstykker, så man udnytter liggepladsen endnu mere. I siderne af kabinen er der fine hylder der giver muligheder for opbevaring og der er tillige mulighed for at åben en transparent toplem, der slipper både lys og luft ind, hvilket er særlig praktisk om sommeren.

Den anbefalede motorstørrelse til en 645 Game King er 150-200 HK. Her har man toppet det lidt op med en Mercury 225HK. Båden leveres som standard med trimflaps. Bemærk at klampen til fortøjning er rykket lidt ned – så sidder den ikke i vejen og hænger i under fiskeri eller andre aktiviteter. Badestige er kraftig og kan også bruges til at komme op i båden når den opbevares på trailer, hvilket er særlig praktisk når båden skal rigges til på havnen før der bakkes til rampen.
Baitboard agter kan man vælge til eller fra om man vil. Her er det udstyret med to låsbare skuffer og en vendbar top, der kan anvendes til opbevaring eller spækbræt.

Data:

  • Længde 6,45 meter
  • Bredde 2,50
  • Skrogtykkelse 5 mm 
  • Sider og dørk tykkelse 4 mm
  • Skrogvinkel 20,5 grader
  • Anbefalet motorstørrelse 150-200 hk.
  • Ca. vægt inkl. trailer 1.800 kg. 
  • Bæreevne 6 personer
  • Bygget i Marine Grade Aluminium

Pris på båden oplyses ved kontakt til den engelske importør mark@extremeboats.eu. Du kan læse mere om Extreme Boats og et lille udvalg af deres mange både på nedenstående link eller klik på billedet.

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.