PLB1 nødsender redder dit liv - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

PLB1 nødsender redder dit liv

En kropsbåren nødsender er sammen med en redningsvest og rigtig beklædning en af de vigtige sikkerhedselementer, når du færdes til søs.

Anerkendt og godkendt uden gebyrer

RescueME PLB1 arbejder med det eneste officielt anerkendte eftersøgnings og rednings satellitnetværk (drives af Cospas Sarsat) i verden. Dette er finansieret af regeringer verden over og kræver derfor ingen gebyrer for benyttelse af tjenesten.

Når rescueME PLB1 er aktiveret sendes din position og dit ID til en redningscentral via satellitforbindelse. Redningstjenesten tættest på din position orienteres herefter omgående om nødsituationen og underrettes om din aktuelle position for hurtig redningsindsats.

Markedets mindste og med 7års batteritid

PLB1 fra Scanmarine er en af markedets mindste nødsendere og det er derfor let at have den i en skulderlomme på tørdragten eller sat fast i din redningsvest.

Med en batteritid på 7 år skal du ikke bekymre dig om at det skal udskiftes og det vidner igen om en kvalitet der er bygget til det våde element og hårde miljø på vandet

Let betjening

PLB1 er helt fantastisk lille og let at betjene – skub klappen til side og tryk på knappen – træk antennen ud og du kan nu med ro afvente hjælp.

RescueME PLB1 fra Ocean Signal, kan betjenes med en hånd i selv de mest krævende situationer. En simpel fjederbelastet klap dækker aktiveringsknappen at forhindre utilsigtet aktivering.

Vejledende udsalgspris er 2.795,- inklusiv en obligatorisk kodning. Scanmarine DK er importør og du finder deres nærmeste forhandler HER

LÆS OGSÅ:
Vi tester tørdragt #2 - Kokotat Supernova Angler

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.