Småbåds-sektor skaber masser af dynamik til Boatshow - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Småbåds-sektor skaber masser af dynamik til Boatshow

Styrket fokus på Småbåde og Småbådsfiskeri

I mange år har der til Boatshow været mange besøgende, der har været på udkig efter både, bådudstyr eller bådmotorer – og da der er virkelig mange af os, hvor behovet er fuldt dækket af en såkaldt småbåd, dvs. en båd op til 7 meter – vil der helt naturligt være en stor andel af Boatshow, der netop fokuserer på denne målgruppe. Dette sker både på mange af udstillernes stande rundt i alle haller, men nu også i et dedikeret område.

Masser af konkurrencer til de besøgende

Centrale drivkræfter i småbåde-sektoren har fuldt gang i forberedelserne, ikke bare til deres egne stande men også til en lang række konkurrencer, der stilles gratis til de besøgendes rådighed, for at alle kan få en oplevelsesrig dag til Boatshow 2019. Nedenfor kan du bl.a. læse om 2 konkurrencer med præmier for mere end 200.000 !

Smaabaadsnyt med tvillingerne Per og Jan Kreuz ved roret, har igennem flere år, dækket mange arrangementer hos bådfolket, og er i år en central aktør i at hjælpe med at skabe indhold i den nye småbåds-sektor. På deres stand i Hal E (4107), kan dette års besøgende vinde præmier for knap 100.000 – og kigger du forbi, er der garanteret en præmie til dig samt en god snak om småbådslivet. På deres stand kan du ligeledes tage et kig nærmere på deres amerikanske bassboat fra Alumacraft, ligesom du kan se marine-elektronik fra Lowrance samt masser af fiskegrej fra Quantum og Rhino.

Skattejagt sammen med Hondashoppen og Wildwater Fishing

Et andet dynamisk element, er en “skattejagt” som er arrangeret af Hondashoppen og Wildwater Fishing, hvor du på en lang række stande kan få en “adgangsbillet” til en kastekonkurrence, der foregår på Wildwater Fishings i Småbåds-sektoren. Med en samlet præmiesum på godt over 100.000, er det bestemt umagen værd at lægge vejen forbi – du kan bl.a. vinde påhængsmotor, fiskegrej, marine-elektronik og meget meget mere.

Hondashoppens stand finder du i Hal D på stand 3000 og Wildwater Fishings stand er i Hal E på stand 4015

Peter Stick fra Hondashoppen er igen i år klar til at hjælpe med et godt tilbud på bl.a. Honda påhængsmotorer

Baggrund: Dedikeret område til småbådene i Hal E

Der har altid været småbåde med på Boat Show og der er fortsat masser af nyheder for småbådsfolket overalt på Boat Show, men som noget nyt skabes der et fokuseret område for praktisk fiskeri, hvor du som besøgende kan se fuldt riggede trollingbåde, få indblik i de allernyeste grejnyheder eller se toptunede aluminiumsbåde.

Haloversigt Boat Show 2019 – i Hal E vil en markant andel af hallen være dedikeret til småbåde, herunder eksempelvis trolling, marine-elektronik samt en lang række konkurrencer for alle besøgende.

Af andre udstillere i Småbådsområdet kan bl.a. nævnes Effektlageret, Navisco, Garmin Nordic, Lowrance, Team Biilmann, AluBoat, GeMi Boats m.fl. men også en række småbådsfiskeklubber såsom Foreningen af Småbådsgruppen, Fyns Småbådsfiskeklub og Jysk Småbådsfiskeklub.

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.