Trollingkursus for nye fiskere - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Trollingkursus for nye fiskere

Hvis du er ny udi trolling efter Østersøens store laks og har mere mod på dette fiskeri er der nu en enestående mulighed for at få glæde af mange års erfaring, når en af Danmarks bedste trollingfiskere Per Sjøstrøm øser ud af sin viden på området.

Per
Per Sjøstrøm driver sin egen guidevirksomhed og er i lystfiskerkredse kendt for at være en af de bedste, når det kommer til laksefiskeriet i Østersøen

Foreningen af Småbådsgruppen har stablet et forbilledeligt arrangement på benene d. 26. og 27. januar 2019 som er målrettet nye trollingfiskere, der gerne vil have de bedste tips og tricks til fiskeriet. Ikke mindst til grejvalget er det en rigtigt god ide at købe det rigtige første gang og også her vil der blive serveret genveje, der i sidste ende gør at der kan gøres de rigtige investeringer.  Bemærk at det også er muligt at få en guidet tur med Per Sjøstrøm i forbindelse med arrangementet til en særlig fordelagtig pris.

Gå allerede nu ind på Foreningen af Småbådsgruppens hjemmesider HER og læs mere om arrangementet

Skærmbillede 2017-11-27 kl. 20.10.45
Hvis du er ny i trollingfiskeriet, venter der mange glæder og gode oplevelser

 

 

LÆS OGSÅ:
Nye spændende tiltag til Predator Cup 2017

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.