God mad på fisketuren - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

God mad på fisketuren

Efteråret er kommet, vinteren er på vej og den kolde tid stiller store krav til at fisketuren stadig bliver en god oplevelse, der bare giver mod på at komme afsted igen.

DRYTECH – Vi har set nærmere på en serie af mad fra norske Drytech. Drytech er som navnet antyder frysetørret mad, der fik sin begyndelse, da Rolf Hansen tilbage i 1989 havde et brændende ønske om at tage sin hustru’s Lill’s mad med i felten og idag glæder deres mad millioner af mennesker.

Deres produkter hedder Real og de er målrettet specielt til fiskere og mennesker der opholder sig i naturen. Serien er opdelt i Real TURMAT, Real ON THE GO og Real FIELD MEAL. Drytech brillierer desuden ved at have anerkendte certifikater som FSSC 2000 (Food Safety System Certification) og ECO Lighthouse. Nedbringelse af energiforbruget og emballage er andre af deres mærkesager – Well Done !

drytech2
En god og logisk opbygning med Turmat, On The Go og Field Meal. Turmat leveres i små vakuumpakkede poser, der fylder ganske lidt og er lette at have med på turen.
dry7
Real Turmat er lavet til dig der færdes i naturen på alle tider af døgnet og hele året rundt

TILBEREDNING – En meget vigtig detalje når man er ude i naturen, ofte langt væk fra strøm, er tilberedningen der bør foregå så let og hurtigt som muligt. Brugsanvisningen siger vand på 70-100 °C, så det kræver at vi medbringer vores gode gamle Trangia, som til gengæld er let, fylder lidt og giver en hurtig opvarmning af vandet. Når du har det varme vand er det bare at vælge smagsvariant og fylde vand i pakken til det angivne punkt – røre rundt og vente 8-10 minutter

drytech1
Så bliver det ikke nemmere – kog vand – fyld vand i pakken og vent 8 minutter og nyd derefter et hovedmåltid, der giver forøget energi. Lettere bliver det ikke !

SMAGEN – Er forskellig med varianter som Viltgryte, Lapskaus, Lammegryte, Pastavarianter, Torsk, Kylling og  og vi afprøver alle varianter og vores favoritter er lidt vejrafhængige. På de kolde dage, hvor vinden bider er Viltgryte og Lapskaus sikre favoritter og de giver en dejlig mæthed og fornemmelsen af at have indtaget et hovedmåltid “som vores mor lavede det” og når det er lidt mere varmt i vejret går man ikke fejl af pastavarianterne

LÆS OGSÅ:
Mange flere fiskede i 2020
dry6
Maden spises bedst direkte af den specialkonstruerede pose, der efter brug let foldes sammen og kan tages med til den nærmeste skraldespand

SIKRE MELLEMMÅLTID – Er små poser med Beef Snacks, der på trods af deres størrelse giver en fantastisk mæthed og de er vældig praktiske til at holde sulten fra døren, hvis du ikke lige kan lave et ordentlig hovedmåltid.

dry4
Beef Snack er små strimler af røget tørret kød, der har masser af smag og giver en god mæthed. Smagsvarianterne er Salt/Peber og Chili

DESSERT – Må man ikke springe over og vi testsmager både energi- og proteinbar. Er du træt sidst på dagen efter en lang fiskedag, gør særligt energibarerne underværker og sammen med en god kop kaffe giver det dig masser af energi og lyst til igen at foretage hundredvis af kast med fiskestangen.

dry1
Er du til den søde tand, eller hurtig energi er der masser at vælge imellem i sortimentet

I Real’s sortiment findes flere hundrede varianter i de forskellige kategorier, så der er noget for enhver smag og de kan købes hos førende forhandlere overalt i Danmark. Der er mere info om deres produkter her

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.