Spændende endeagn fra Gunki - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Spændende endeagn fra Gunki

I vores rundtur i efterårets tilbud til predatorerne, er vi nået til franske GUNKI, der udover et bredt program i endeagn, også opererer med hardbaits, metal lures, hjul, stænger, beklædning og meget meget mere. Kort sagt et fuldt predator-program med et grønt og ungdommeligt street-twist.

GUNKI er repræsenteret i de fleste veludstyrede grejshops, og vi har i nedenstående galleri gået i infight med nogle af GUNKI´s klassikere samt en ret god 2019-nyhed, så du har lidt inspiration til hvad der skal indkøbes til grejboksen i denne sæson.

DSC08102-1
Gunki Otachi i farvevarianten ” Gold Perch”, Synkende og fisker i det øverste vandlag 0,5-1,5m. Måler 125 mm og vejer 61,5g
DSC08107-1
Gunki Otachi i farvevarianten ” Fario”, Synkende og fisker i det øverste vandlag 0,5-1,5m. Måler 125 mm og vejer 61,5g
DSC08106
Big Bait – serien fra Gunki er spækket med velgennemførte detaljer – her hovedudformning med det karakteristiske store øje.

 

Her ser du Otachi bevægelsesmønsteret under vand

 

DSC08092.png
Gunki G´BUMP 14 cm, i farven Fera. Har en virkelig god størrelse og robust krop, samtidigt med at den livlige gang er bibeholdt. Findes desuden i et utal af farver f.eks. Deep Blue, Perch, Pike, Hot Firetiger, Brown Sugar, Green Shiner, White Flash, Lemon Oil og mange mange flere….
DSC08089
Gunki G´BUMP 17 cm, i farven Fire Chart. Er velegnet til gedder og sandart – specielt i efterårsvandene der ikke er blevet helt klare endnu.

 

DSC08087
Gunki G´BUMP 20 cm, i farven PERCH. Er velegnet til de store efterårsmadammer og vil med sine 84 g og livlige bevægelsesmønster grundet den stor paddletail, nok kunne liste et hug eller to af sig.

 

DSC08065-1
Gunki Tipsy XL på 14 cm er en VASKEÆGTE NYHED !!! og kommer i butikkerne i 2019. Tipsy-modellen er velkendt helt nede fra S-model på 3,8 cm og den lidt større Tipsy-S XL på 7,6 cm, og som har mange ørreder og aborrer på samvittigheden. Vi er stærkt begejstret for gummikvalitet, den solide rister-facon og en ultrabevægelig gang – STÆRKT!

 

DSC07822
Gunki Grubby Shad, 10,5 cm i farven ICE BLUE, er udstyret med en “kødfuld” forkrop og en slimline bagkrop med masser af bevægelse. Grubby Shad findes desuden i 6-8,5-13cm og er imprægneret med anisduft.

Her kan du se den æggende gang på Grubby shad:

 

DSC07865
…og så kan Grubby Shad fange fine aborrer – her Per Kreuz med en god fisk

 

LÆS OGSÅ:
Se Gummi-ekspertens favoritgummidyr

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.