Se Gummi-ekspertens favoritgummidyr - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Se Gummi-ekspertens favoritgummidyr

Softbait-udvalget er KÆMPESTORT og det er ikke altid nemt at overskue mærker, modeller, form og farver og selvom det til enhver tid, er et subjektivt valg hvad der nu lige virker for en selv i fiskeriet, er det aldrig nogen skade at se og lytte til hvad dygtige lystfiskere har af favorit-agn.

I den sjællandske gummi-jungle er der nok ikke nogle bedre stifinder end Nils Ottzen, der i flere år har helliget sig jig-fiskeriet helt og holdent. Dette har betydet et helt overdrevent sortiment af gummi-dyr, der er godt suppleret med at Nils har sit daglige virke hos Jan & Bo i Roskilde, hvor der er rigeligt med fristelser oveni.

Vi mødte Nils til Dansk Brakvands Cup 2017, hvor vi vovede at spørge ind til hans gummi-passion og nogle timer senere var vi blevet en hel del klogere. Læs artiklen fra første møde her:

LÆS OGSÅ:
Softbaits Ad libitum - en guide til gummidyr

Her på tærsklen til efterårets gedde- og aborresats, har Nils Ottzen indvilget i at give alle os andre, et eksklusivt kig ned i een af de mange grejbokse for at spotte det øjeblikke hotte til brakvande og søer.  Bemærk at det ikke blot er mærke og størrelse, men også de helt rigtige farver. Een ting som du måske bemærker, er valget af naturlige farver suppleret med (få) eye breakers.

Skærmbillede 2018-09-14 kl. 21.29.59.png
Nils Ottzen er kendt som medlem af Team Honda og som arkitekt bag den underholdende Instagram-profil FINESSEFISHING 

Derudover fortæller Nils at han altid fisker disse agn uden stinger, og det kun er ved mange kontakter uden fangst, at der kommer en stinger på. Som oftest monteres gummidyrene på jighoved med en vægt på 5-20gram eller enkelte monteret med en weedless hook.

2
Keitech Fat Swing Impact 14,5 cm
3
Lunker City, 13 cm
4
Gunki G Bump i 10,5 cm

 

6
Westin Shad Teez i 12 cm og 16 cm
5
Fox Zander Pro, 14 cm
1
Savagear Fat T-tail i 13 cm
LÆS OGSÅ:
Softbaits til alle situationer

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.