VILDT TUN-FISKERI IDAG !! over 20 tunfisk fanget!!!

Der hersker eufori i mange både omkring Skagen idag for både danske og svenske både har haft et helt forrygende tun-fiskeri idag.

Der er forlydender og indtil videre ubekræftede tal på mere end 20 blåfinnet tunfisk, fanget idag !!!

Hold denne artikel åben og genopfrisk din browser -vi holder den opdateret i takt med at der kommer billeder og videoer ind !!

Updates:

Pink Lady – Fladen Fishing > billeder af deres 2 flotte tunfisk på hele 258 cm og 246 cm. Derudover mistede teamet 2 fisk også. Roberth Hellberg, Tobias Ehn, Lars Malm, Mattias Jonsson, Ola Ljunggren og Mikael Johansson

This slideshow requires JavaScript.

Team Viagra > Arre Arsim ,Henke Blomqvist, Michael Nielsen , Christer Mellberg ,Lars Furberg tun på 271 kilo

andreas.jpg
Andreas Holm Nielsen sammen med Thomas Nielsen “Thomasen” – 221cm Catch & Release

 

 

LÆS OGSÅ:
Så VILDT er tun-fiskeri med stang !

Det svenske team Pink Lady med Roberth Hellberg var sidste år, virkelig engagerede og lykkedes også med at mærke tun – og nu har de gjort det igen! På dagens fiskeri er det lykkes Pink Lady teamet at fange, mærke og genudsætte hele 2 blåfinnet tun-fisk!!

rute.jpg
Tidligere på dagen kunne Pink Lady observeres med denne rute… Så er der vist tun på
detsvensketeam.jpg
Pink Lady Teamet anført af Roberth Hellberg (til højre, først for)

 

LÆS OGSÅ:
Tun-fisk fanget allerede på 1. dagen!!

 

Også den succesfulde båd fra Fisk & Fri, anført af Ask Futtrup har i dag fanget tun – denne gang en flot fisk på hele 224 cm efter en fight på knap en time.

Derudover går der forlydender om at Team Fru Madsen med skipper Jan Rasmussen også har fanget tun idag – det er indtil videre en ubekræftet melding.

I alt deltager ca. 70 både i årets tunmærkningsprojekt, som forventes afsluttet d. 9 september, hvis vejret tillader det, og alle mærker bliver påsat. Ud over forskerne fra DTU Aqua, der både står for selve mærkningen af tunene og den efterfølgende behandling af data, deltager næsten 400 erfarne sportsfiskere i projektet, primært fra Danmark og Sverige.

Læs mere om tun-projektet her:

http://www.fiskepleje.dk/Fiskebiologi/tun

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.