Undervandskamera med udvidede features til lystfiskere - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Undervandskamera med udvidede features til lystfiskere

Den hastige forbedring og udvikling af muligheder for undervandsoptagelser ruller for fuld kraft – for få år siden rullede der deciderede fiskekameraer ind over os. Det var kameraer, der i strømlinet designs pludselig dedikerede sig til lystfiskerens luner. Væk var de kluntede firkantede kameraer, der ødelagde enhver chance for frisk fisk på middagsbordet og på gode dage, holdt en halv times driftstid.

Siden Waterwolf v.1.0 og derefter Waterwolf v.1.1 har der været en kort periode uden banebrydende nyt, men det er lykkes redaktionen at få lov til at teste hvad der for os, ser ud som en yderligere rækken ud efter lystfiskernes glædespung – nemlig undervandskameraet fra SPYDRO, der fra producentens side klassificeres som verdens mest avancerede fiskekamera. Vi har taget et smugkig på hvad der venter os af nye features.

Feature #1: Spydro kan, som andre kameraer, sættes til at optage i en lang smøre, men kan ligeledes sættes til at timelapse – dvs. optage med passende mellemrum eller ENDNU smartere kan den indbyggede bite recording aktiveres, hvor kameraets motion sensorer opfanger bevægelser og igangsætter optagelse automatisk. Udbyttet er at du får en række optagelser med aktion i modsætning til andre kameraer, hvor du får et langt klip med lidt aktion. Dette sparer på batteriet og gør redigeringen lettere.

Feature #2: Spydro synkroniseres med din smartphone via WIFI-hotspottet – og al styring sker via smartphone, det giver en lang række muligheder herunder logging af GPS data og visning af optagelser med waypoints. Dette skaber så at sige et optagelsesoverblik i en fiskerute, så du kan se hvor kameraet har optaget både de fisk, som kom på krogen og de, der ikke gjorde.

Feature #3: Som ikke er en enkelt feature, men en række tekniske forbedringer:

  • Optagelse med 1080p 30fps eller 720p 60/30fps
  • Hele 130 graders vidvinkel
  • Indbygget videolys
  • Forøget rækkevidder – går ned til 150m og WIFI rækkevide er 80 m (oven vand). Dette giver gode muligheder for naturligvis overfladefiskeri men også til det dybere havfiskeri.
  • Indbygget SD kort 8/16 GB, og overførsel til PC sker via ladekablet eller til smartphone via WIFI. I appen kan du holde øje med hvor meget plads på SD kortet, der er brugt.

spydro_oversigt.jpg

Spydro er på vej ind på det danske marked og vil have en forventet vejledende udslagspris på 240 euro ekskl. moms. Læs en masse mere om kameraet på virksomhedens side her

IMG_5303

Spydro sættet indeholder taske, kamera, ladekabel, 3 forskellige belastninger og en flydeenhed

LÆS OGSÅ:
Makrelbonanza !!
LÆS OGSÅ:
Vores bedste spots til stor-makreller
Test af Spydro ved trolling-fiskeri efter makrel:

Test af Spydro ved let pirkefiskeri efter torsk, dybde 20-25 meter:

God tutorial og gennemgang fra producenten:

Spydro _ Mackerel2

Kameraet er på vej til Danmark i flere butikker – vi har bl.a. set kameraet til salg på fiskpåkrogens webshops her

2 thoughts on “Undervandskamera med udvidede features til lystfiskere

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.