TB-520 fra Alltek Marine – en sikker mand overbord løsning - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

TB-520 fra Alltek Marine – en sikker mand overbord løsning

Hvis du i en uheldig situation skulle falde overbord og ligger der alene imens både passerer forbi dig vil du sætte pris på at have denne sender i hånden. Enheden udsender et signal der kan opfanges af alle både der modtager AIS-signal og bliver synlig på kortplotteren.

Rækkevidden er stor og under optimale forhold kan TB-520 række op til 4 nm og med en opdatering hvert minut på din position i vandet øger den dine chancer for at blive fundet

PLB2
TB-520 placeres let i en lomme eller via den monterede clips på redningsvesten. Som en særlig god feature aktiveres den automatisk når den nedsænkes i vand. Antennen foldes ud ved at fjerne den røde beskyttelseskappe.

PLB4
TB-520 udsender et signal der på egen eller andres både vil fremkomme som et kryds med en cirkel – så ved alle der er en person i vandet. På enkelte ældre kortplottere vil det blive vist som en trekant

Det indbyggede batteri har en levetid på 5 år og skulle enheden blive aktiveret har den en driftstid på ca. 48 timer. Et stroboskopisk kraftigt lys udsendes og øger tillige chancerne for at blive fundet. Bemærk venligst at enheden ikke alarmerer sikkerhedstjenester direkte

PLB3
TB-520 kommer “klar til brug”, med et indkodet MMSI-nummer, opbevaringstaske, monteringsclips til rør i redningsvest og en test-tab.

AIS2

LÆS OGSÅ:
10 råd til sikkerhed på vandet når det er koldt

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.