Icemaster Pro – bomstærk køleboks - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Icemaster Pro – bomstærk køleboks

Skærmbillede 2018-04-06 kl. 20.35.45
50 mm tykke og solide sider i polyurethanskum sikrer utrolig højt isoleringsniveau og boksen holder således is i flere dage uden problemer. Icemaster Pro har desuden en inderkerne i food-grade godkendt materiale

HÅNDTAG – er indfældet i boksen, hvilket er en uimodståelig fordel så liner og kroge ikke hænger fast og også gør at boksen optager mindre plads, da den kan flyttes helt ud til bådens sider. De overdimensionerede håndtag er fastgjort til boksens sider med solide beslag af rustfrit stål, så her er der ikke noget der knækker. Samme beslag der holder håndtagene har plads til surring – en vældig god detalje, når køleboksen placeres agter foran påhængsmotoren eller hvis den på andre både placeres på fordækket.

EKSTRA SIDDEPLADS – Køleboksen skal i vores båd af og til tjene som ekstra siddeplads og her er Icemaster Pro hele 7 cm højere end vores nuværende køleboks og det kan mærkes på siddekomforten, hvor vi nu kan sidde mere behageligt uden at bukke benene for meget, hvilket især er behageligt hvis der er lidt sø. På den testede 120 L variant er der fint plads til 2 personer. Låget er solidt og selvom vi hopper på dette med velvoksne 85 kg. er der bestemt vores indtryk at der er tale om solid og god kvalitet. Øverst på låget er der et indstøbt målebånd, der altid er lige ved hånden når rekordfisken eller tovværket skal måles

Skærmbillede 2018-04-09 kl. 17.30.29.png

“FAXE KONDI” KØLETESTEN – vi fryser to halvanden liters flasker med almindelig postevand og fryser dem ned – placerer køleboksen i stuen med ca 21 grader – lukker det tætsluttende låg og venter et par dage. Resultatet er tilfredsstillende og der er efter 1,5 dag stadig is i flaskerne og en kølig temperatur efter 2. Når du skal på vandet er det også en god ide at fryse vand ned i flasker til at holde fangsten eller drikkevarerne kolde.

LÆS OGSÅ:
Gode råd til når båden skal males
Skærmbillede 2018-04-06 kl. 20.55.34
Indersiden af Icemaster Pro er rengøringsvenlig uden for mange irriterende kanter. Bemærk det smarte afløb. Her der ingen indelugtende rester af vand der bliver stående – alt kommer ud gennem afløbet uden at man skal tippe køleboksen
Skærmbillede 2018-04-05 kl. 19.57.56
Gode solide håndtag er et must, når køleboksen skal ombord. Bemærk den praktiske drænering, hvor propperne er solidt fastgjort med rustfri wire. Håndtagets beslag kan endvidere tjene som surringsbeslag
Skærmbillede 2018-04-05 kl. 19.58.44
Låsebeslag i kraftig rustfri udførelse, gummipakning langs lågets kanter, rustfri wire som lågholder – SÅDAN skal det gøres !

MÅL og STØRRELSER

50 Liter L 70 cm B 37 cm H 38 cm

70 Liter L 76 cm B 42 cm H 44 cm

120 Liter L 90 cm B 50 cm H 53

ICEMASTER PRO importeres af Palby Marine og du kan se flere detaljer om den  her

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.