Husker du? Laksen på 20,7 kg, der springer fri af vandet - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Husker du? Laksen på 20,7 kg, der springer fri af vandet

Trolling-sæsonen ruller for fulde gardiner og de hardcore trollingfiskere har allerede en håndfuld eller flere lakseture i bogen, mens andre ikke rigtigt har synkroniseret vejrguder og arbejdstider, men desuagtet er vi på vej ind i en hektisk lakseperiode, hvor foreningerne stimles sammen på klubture eksempelvis til Bornholm, KlinteCup2018 med 150 tilmeldte både banker på døren og så naturligvis Trolling Master.

LÆS OGSÅ:
Program for KlinteCup offenliggjort

Efter en ustabil vejrperiode stimulerer vi lakseabstinenserne og forkorte venteturen til den næste tur, med et gensyn af den fantastiske 20,7 kg laks, som Erik Eskerod, Carsten Nielsen og Claus Johansen fangede sammen med guide Jan Svenstrup (Svenstrup Sportsfishing) tilbage i maj 2017.

 

 

LÆS OGSÅ:
Trollingguidernes bedste tricks 1 - Svenstrup Sportfishing

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.