Godt nyt til Predator-fiskere – nyt spændende grej-samarbejde !

Har du også sendt længselsfulde blikke mod det enorme udvalg af soft- og hardlures, der stilles til rådighed for de mange amerikanske bass- og muskie-fiskere? Så er der godt nyt, for nu har Zebco Europe etableret et struktureret samarbejde med det kendte brand Manns Bait Company, Alabama – Mann´s er kendt for et særdeles bredt produktsortiment, herunder lipless lures, crankbaits, poppers, trolling-agn, tubes, creature baits, hollow body frogs og meget meget mere.

Zebco Europe har idag et stort distributionsnet i Danmark, og Mann´s produkterne bliver en del af deres predator-gren, brandet som Quantum Fishing. Udover Quantum, der allerede er repræsenteret i mange af de danske grejshops, rummer Zebco Europe andre markante brands som Rhino Trolling, Black Cat, Browning, Fin-Nor, Van Stal m.fl.

LÆS OGSÅ:
5 x aborrer over 2 kilo !

Der kommer således et endnu større udvalg at vælge imellem og qua at Zebco allerede har masser af produkter i de danske grejbutikker, må det forventes at en vis andel af det atlantiske grejindkøb, fremover kan foretages lokalt.

Det forventes at de nye produkter kommer til Danmark i foråret.

baits
Der kommer en helt ny serie softbaits – bl.a. Q-Paddler og Q-Fish 13
Skærmbillede 2018-02-12 kl. 15.09.22
Der er godt nyt for alle os, der hylder et bredt udvalg og netop på softbait området, er der garanti for en konstant og innovativ udvikling.

 

Her gennemgår Dietmar Isaiasch fra Zebco Europe nogle af deres nye produkter

Skærmbillede 2018-02-12 kl. 15.09.53
Quantum har alt til predator-fiskeriet, her har en 46 cm aborre overgivet sig til en Smoke predator stang og EXO Ti, der for mange lystfiskere vil være en tilstrækkelig combi-rig til både aborre og sandartfiskeriet.

Skærmbillede 2018-02-12 kl. 15.10.07

Quantum Manns 1-Minus
Går kun 30 cm dybt og har en masse opdrift og en stærk handling. Den kompakte form giver den fantastisk gode kasteegenskaber.

Quantum Mann’s Baby 1-Minus
Som storebror er den lille Baby 1-Minus et ægte våben i lavt vand med masser af grøde. Går Maksimum 1 fod, dvs. ca. 30 cm, En pålidelig kasteagn, der giver meget opmærksomhed i vandet

Quantum Mann’s Baby 8-Minus
Denne lille, tykke raket-wobbler kan du bruge allround da den både kan gå 2,4 m dybt og hvis du bruger dens betydelige opdrift, vil den med spinstop kunne bruges på meget lavt vand også.

Skærmbillede 2018-02-12 kl. 15.10.31
Udover softbaits kommer der en række af crankbaits – crankbaits er voldsomt populære i bass-fiskeriet overthere

Samarbejdet med Mann´s Bait Company er ikke styret af hvem som helst – i spidsen for produktudviklingen for Quantum Fishing står ikke mindre end en tidligere verdensmester, nemlig Dietmar Isaiasch, der i mange år har udviklet innovative agn og fisketeknikker indenfor predator-disciplinerne.

Dietmar.jpg

LÆS OGSÅ:
Mega-aborre på 2,4 kg.

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.