Merinould fra LOOW – Ja Tak !! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Merinould fra LOOW – Ja Tak !!

I forbindelse med vores artikler om våddragter og korrekt vinterbeklædning er vi kommet i kontakt med virksomheden LOOW, der fremstiller nogle af markedets bedste T-shirts til anvendelse som inderste lag. Grundlæggeren Anders Lorentzen er tidligere jægersoldat og har på baggrund af hans mangeårige brug af beklædning under både varme og iskolde forhold en stor forkærlighed for præcist merinould og dette materiales gode egenskaber og han har derfor startet sin egen produktion af denne populære metervare.

loow4.png

KOMFORT UDEN LUGT – Deres T-shirts er fremstillet af Merino-uld, der har nærmest perfekte egenskaber til brug for fiskere der færdes i det våde miljø. Alle Loows produkter er i 100% merinould og lavet til at blive brugt, da de hverken mister farve, krymper eller mister formen med tiden. Skal du tilbringe et par dage med overnatning i havnen uden adgang til badefaciliteter, er det også merinould du bør vælge, da det har den perfekte egenskab at det næsten ikke optager svedlugt og samtidigt tillader huden at ånde.

KVALITET UDEN AT KRADSE – Der findes mange kvaliteter af Merinould og Loows produkter har et mikrontal på 17,5, hvilket er meget godt. Når det gælder merinould, ligger det normalt mellem 17,5 og 24, hvor laveste tal er blødest, så der er en grund til, at Loow’s merinould føles ekstra blød og behagelig mod huden, da uldfibrene er særlig korte og ikke mindst gør det fuldstændigt kradsefrit

loow2

TO MODELLER – Vi afprøver to langærmede modeller af det populære brand. En model med en tykkelse på 135 gram/m2 og en model på 220 gram/m2. Vores favorit til bådbrug er den kraftige model, som vi desuden afprøver under en hurtig gåtur ved en temperatur på 6 grader og med et passende åndbart yderlag. Tykkelsen er for os passende og temperaturniveauet er på et fornuftigt niveau – hverken for koldt eller for varmt.

LÆS OGSÅ:
Brug Rhino Flasher Release Rig og tab færre fisk

STØRRELSER – Jeg er 183 cm høj og vejer 85 kg og passer fint en størrelse Large og jeg glæder mig desuden over en meget fin og passende ærmelængde. Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du på deres hjemmeside finde et fint skema med flere mål. T-shirten kommer i en særdeles præsentabel pakke og med en fin kortfattet vedligeholdelsesvejledning, der sikrer at du kan passe på din t-shirt i mange år.

Den lette model er i handelen nu og den kraftige 220 grams model er at finde på deres webshop i løbet af februar.

 

loow1
Prisstrukturen og sortiment er let spiseligt – her leveres kvalitet uden dikkedarer og salget foregår direkte fra deres egen webshop uden fordyrende mellemled

 

loow3.png

Du kan læse mere om LOOW og deres gode produkter her

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.