Mellemmåltid på fisketuren - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Mellemmåltid på fisketuren

Ofte er man afsted mange timer på fisketuren og det er for os ikke ualmindeligt at det på de lyse dage sniger sig op omkring 16-18 timer. Ophold på havet trækker kræfterne ud af kroppen og der er behov for ekstra energi, der kan holde kroppen kørende. Vi har i mange år haft et par gode chokoladebar og selvfølgelig den obligatoriske kande kafe med, men ved en tilfældighed kommer jeg til at tale med en særdeles aktiv outdoor-mand, der i sin fritid også dyrker en del klatring:

“I skal have nogle ordentlige energi-bar med, der mætter i lang tid” blev der noget bestemt beordret og vi fik nogle navne på respekterede Europæiske brands indenfor området og besluttede os for at anskaffe nogle stykker af disse vidunderbarer. Vi lander på Jimmy Joy’s hjemmeside og ser at de har leveret 7,5 millioner måltider til 60.000 kunder i 86 forskellige lande – alene det er imponerende !

Twenny 1.png

Energibarerne har også den åbenlyse fordel at de i båden er lettere at spise end den højtbelagte æggemad – især hvis det skal indtages ved 20 knob med fiskeslim på fingrene eller hurtigt skal pakkes væk, fordi drømmefisken på mærkværdig vis har fornemmet madpakken bliver åbnet og præcis har besluttet sig for at hugge, når man endelig har fundet det korrekte balancepunkt på den gastronomiske skyskraber.

Med det samme mærker vi forskellen i vægten af disse kvalitetsbarer – hele 102g vejer hver enkelt, hvilket er dobbelt så meget som en stor müslibar og alene det vidner om mere kvalitet i varen.

Twenny2

Vi har bestilt de to smagsvarianter der er (vanille og chokolade) og vi tester smagen på flere forskellige personer. En klar favorit er chokolade, da mange syntes at vanille-varianten er for sød. Vi tager dem med en dag på sejltur i Storebælt og som den eneste forsyning til frokost bemærker vi straks at mæthedsfornemmelsen ved indtagelse af to barrer varer i passende lang tid. Om man får mere energi eller ej, vil nok være en påstand med en del variable, men mæthedsfornemmelsen er klart bedre end en standard müsli-bar.

LÆS OGSÅ:
Bandy Stick - "Apex" til halv pris

 

 

twenny.png

Uden på nogen måde at trække i stramme løbetights og kalde os kosteksperter er der her gengivet producentens indholdsfortegnelse og der beskrives følgende omkring det sunde alternativ til mors madpakke:  Baren indeholder hovedsagelig en blanding af havre, soja, kokosolie og mælkepulver. Disse ingredienser er tilgængelige i både en chokolade- og vaniljesmakeret bar, som har en fantastisk smag og er desuden tilføjet 27 essentielle vitaminer og mineraler for at gøre det hele komplet.

Barrene kan bestilles på deres webshop: https://www.jimmyjoy.com/products/twennybar

Twenny3.png

Velbekomme

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.