Husker du? 6-dobbelt laksehug til Henrik Winther - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Husker du? 6-dobbelt laksehug til Henrik Winther

Vinden giver den fuld gas udenfor og inden længe presser 2018 sig på – forude venter for mange laksefiskere højdepunktet på sæsonen, nemlig 4-5 måneder med intenst blik på vejrudsigten mens grejet holdes i et evigt beredskab således at der kan rykkes ud med kort varsel.

Forløsningen, når man så er endeligt er kommet afsted, er typisk stor – og lykkes det at kulminere med een eller flere laks, rammes mange laksefiskere af en nærmest lykkelig tilstand, grundet den store tilfredsstillelse ved at trimme sit udstyr til at overliste een af farvandenes største fightere.

MEN…og der er et MEN – nemlig at ventetiden kan føles lang… og for at løsne op for de værste lakse-abstinenser, er vi på smaabaadsnyt faldet over Henrik Winthers fantastiske 31 minutters laksevideo, fra marts 2017 – ikke tager Østersøen sig formidabelt ud, men filmen er også god læring for os alle i en lignende situation, hvor kaos bryder ud. Der advares mod masser af knarrende hjul og line, der pisker af hjulene… nåh ja.. så var Henrik selvfølgelig alene afsted, hvilket giver ekstra kolorit til det samlede billede.

Læs også portrættet af Henrik Winther her: Henrik Winther – Team BOWI

 

Se også vores store samlling af gode lakse-klip – klik på billedet og tag et kig på dem

top20-laks

LÆS OGSÅ:
Møn leverer flotte laks..Største på 19,3 kg!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.