Ny Suzuki 100 HK - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Ny Suzuki 100 HK

Suzuki lancerer en ny og lettere version af DF100A – den nye DF100B! Med en vægt på 157 kg. er den nye påhængsmotor hele 25 kg lettere end sin Suzuki forgænger. Oveni er den 6 kg. lettere end andre lignende modeller på markedet. Motorenheden er baseret på DF70A/80A/90A, og har fået tilføjet teknologien ’alarm ved vand i brændstoffet’.

DF100B erstatter ikke DF100A men er en tilføjelse til Suzukis sortiment, så kunden frit kan vælge den model der passer dem bedst.

Den nye og optimerede DF100 bliver tilgængelig fra starten af det nye år

suz4.png

2-Trins Gear Reduktion

Motoren har 2-trins gearreduktion, der er nødvendig for at dreje en skrue med stor diameter. Dette gøres normalt ved hjælp af større gear eller en større gearkasse, men Suzuki har længe anvendt et totrins-system, der giver det nødvendige drejningsmoment, uden at tilføje uønsket masse eller vægt til motoren. Med et endeligt udvekslingsforhold på 2.59:1, producerer denne påhængsmotorer masser af moment til hurtig acceleration.

Offset Drivaksel

Motoren indarbejder en offset drivaksel, der placere motorblokken foran drivakslen. Denne konfiguration flytter påhængsmotorens tyngdepunkt fremad, hvilket resulterer i bedre vægtfordeling på agterspejlet og bidrager til retningsstabilitet. Den forskudte drivaksel flytter også det punkt hvor vibrationerne produceres, op over motorophænget, hvilket reducerer motorens vibrationer.

DF100B bliver tilgængelig fra Januar 2018.

suz2.png

LÆS OGSÅ:
Godkendt rengøring af båden

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.