Kunsten aldrig at glemme noget - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Kunsten aldrig at glemme noget

Du kender med sikkerhed situationen, hvor du netop ankommet til fiskevandet, konstaterer at fjernbetjeningen til elmotoren eller nøglen til benzinmotoren ligger på køkkenbordet derhjemme… Eller når uheldet er ude og drømmegedden er kroget lidt for dybt og den lange skævbidder ligger i den anden taske derhjemme…. Eller blot når fisken skal vejes, og vægten pynter på fiskeværelset i hjembyen.

En ting er den momentane ærgrelse, noget andet er fiskekammeratens elefanthukommelse på alle fremtidige ture… “kan du huske dengang hvor vi kørte 100 km og aldrig kom ud?”. Fortvivl ikke! løsningen er lige rundt om hjørnet i form af en præ-pakket Zarges-kasse med hele moletjavsen i.

Tidligere var vores opbevaring ikke i aluminium men en helt almindelig plastkasse fra Jysk – men efter en ophidset geddefight, hvor gedden trak det længste strå og kondiskoen vandt over plastkassen – flækkede den, døde og blev begravet på genbrugspladsen. Vi ville have noget bedre – noget som kunne tåle et los hvis uheldet skulle ske igen, tåle at man sad på den og samtidigt være let og ikke ruste.

Og da vi samtidigt sad i første tilskuerrække til DBC, hvor de dygtige og bedste fiskere som en del af præmiestrømmen i visse tilfælde blev udstyret med en elegant Zarges-kasse, var inspirationen fundet og en ny bestanddel til båden fundet.

22196486_745291509011494_282270706048758798_n
Zarges støtter bl.a. DBC > her er Ulrik Nielsen med en Eurobox fuld af præmier
IMG_4453-2
Topindlægget rummer de hyppigst brugte ting – op med låget! Perlongjorde i låget sikrer at låget står selv. Vupti – så er der hurtig access til solbriller, tænger, handsker, fjernbetjening mm.
IMG_4455-2
Der er masser af plads i en Zarges 40703 – fiskegrejet er placeret og derudover er der snildt plads til både madpakke, thermokande og kamera

Har du lyst til at opdele hovedkassen, kan der tilkøbes skillerum – herved tilsikres i større grad at dine ting ikke forskubber sig, hvilket især sker hvis du har kassen fast stående i båden eller er ude i skrubbet vejr.

IMG_4456-2
En anden snild opbevaringsmulighed er Kinetecs forfangsmapper – vi har 1 stk. til flurocarbon, 1 stk til wireforfang og den sidste rummer en række præfabrikerede specialrigs (drop shot, texas, carolina). Mapper er til at betale – set til kr. 29,- hos Fluer.dk og rummer hver især 10 plasticlommer

Fakta om Zarges

Zarges er Europas ældste producent af stiger i aluminium, grundlagt i Stuttgart i 1933 af brødrene Zarges, der som de første i Europa forarbejdede aluminium.

LÆS OGSÅ:
Rhino elmotor til båden - sådan vælger du

I alle Zarges produkter forenes de mange fordele ved aluminium, blandt andet ved stabilitet, korrosionsbestandighed, lav vægt og stor fleksibilitet.

ZARGES Danmark er grundlagt i 1979 og ligger idag på Roholmsvej 15, Albertslund. De råder over 3000 m2 lager og kontorer, og beskæftiger 11 medarbejdere.

Se mere på www.zarges.dk

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.