NJSK inviterer på storslået Weekend-arrangement

Skærmbillede 2017-09-23 kl. 21.00.04NJSK danner d. 21. og 22. oktober ramme om en weekend i båd- og fiskeriets tegn. Alle er velkomne og arrangementet er aldeles gratis og foregår under betryggende omgivelser i en opvarmet hal, hvor der er rigeligt med plads til alle

I praksis foregår der alt hvad du lige har lyst til indenfor båd og fiskeri og ydermere er der mulighed for at få taget et VHF-certifikat, da det foregår i samme bygning. Skal der suppleres med lidt mere grej, foregår der om søndagen et loppemarked med mulighed for at gøre en rigtig god handel.

Se mere om arrangementet på NJSK’s hjemmeside her

Skærmbillede 2017-10-15 kl. 19.11.51

 

LÆS OGSÅ:
Kæmpe fangstdag på dag 3, TMB2018

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.