Ny norsk rekord i sletvar - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Ny norsk rekord i sletvar

I slutningen af marts i år landede Asgeir Alvestad fra Lillesand en kæmpe sletvar på i alt 64,5 centimeter og 3625 gram. Fisken blev godkendt som Norges nye rekord og tippede dengang Dan André Aarsvolds flotte fisk på 3260 gram fra oktober 2014 ned fra tronen. Mange kender Asgeir som en særdeles ivrig fisker med masser af flotte fisk, fordelt på et utal af arter f.eks. Grønlandshaj på 1,1 ton…. Asgeir er tilknyttet Pure Fishing og du kan følge hans mange fisketure her.

Nu har Alvestad været ude igen og igen har han forbedret den norske rekord i Sletvar – denne gang med en flot fisk på hele 67 centimeter og vægten var 3860 gram. Det er 235 gram over den nuværende rekord, og kun 140 små gram fra de magiske fire kilo…..

DCIM118_VIRBVIRB0047-
Fisken er taget ved natfiskeri som er særdeles adrenalin-fremkaldende
IMG_9629
Ny norsk rekord sikkert ombord

 

“Jeg tror, ​​at den magiske grænse på 4 kilo er er inden for rækkevidde. Det handler om at være meget ude, og jeg har faktisk ikke været der på det seneste. Der er endnu større fiskeri på vores strande, siger han til Hooked.no

IMG_9633-1024x922
jo jo…. den er god nok… knap 4 kilo
IMG_9622-1024x682
Sletvarren er særdeles nataktiv og tages på Gulp, skalrejer eller tobis/småfisk

 

LÆS OGSÅ:
Simris koger af laks - op til 22 kg. !!!!!!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.