Godkendt rengøring af båden - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Godkendt rengøring af båden

Skærmbillede 2017-09-13 kl. 19.35.59

Går du efter miljøvenlig rengøring af båden, før den pakkes væk til vinteren, bør du se nærmere på HP Clean fra Tec 7. Vi har selv haft stor glæde af den til at fjerne blandt andet fiskeblod og andet snask på dækket, men også som et generelt rengøringsmiddel, når båden skulle poleres eller bare gøres ren efter sejlturen.

HP Clean er en kraftfuld sæbe og affedter, der er særlig velegnet til at fjerne det meste organiske smuds og snavs som for eksempel alger, olie, mudder eller rust. Det gode ved HP Clean er at den er helt fri for opløsningsmidler og syrer. Som et ekstra plus er HP Clean godkendt til fødevareindustrien, hvilket vidner om et gennemprøvet produkt.

HP Clean findes i flere størrelser, blandt andet i en smart 1 liters sprayflaske, ligesom de større behov afdækkes ved både 5 og 25 liters dunke. Du finder blandt andet HP Clean hos din Marine Proshop Forhandler

Skærmbillede 2017-09-13 kl. 19.37.44

 

LÆS OGSÅ:
Tips og tricks til fuger og tætning i båden

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.